Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent de 15 ani din Suceava şi-a strivit mortal nepoţelul de nici doi ani cu un microbuz, în curtea casei

Incident tragic în Suceava. Un tânăr de 15 ani care a vrut să mute un autoturism în curtea casei şi-a acroşat mortal nepotul de un an şi 7 luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe micuţ.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 11:50

Un adolescent de 15 ani din Suceava şi-a strivit frăţiorul de nici doi ani cu un microbuz, în curtea casei Un adolescent de 15 ani din Suceava şi-a strivit frăţiorul de nici doi ani cu un microbuz, în curtea casei - Shutterstock

UPDATE: Potrivit primarului comunei, băiatul de 15 ani este unchiul copilului, nu fratele mai mare al victimei.

Tregedia a avut loc vinerea trecută, poliţia a fost alertată prin apel la 112 despre faptul că un copil de nici doi ani a fost accidentat de o autoutilitară în curtea unei casei din localitatea Vicovu de Sus din Suceava.

O clipă de neatenţie a dus la o tragedie

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii care au ajuns la locul incidentului au avut parte de un peisaj şocant. Copilul de doar un an şi 7 luni a fost lovit cu vehiculul de propriul frate mai mare, în vârstă de 15 ani, care s-a urcat la volanul unul microbuz parcat în curtea casei pentru a-l muta. La scurt timp după ce a pornit de pe loc a auzit un zgomot, moment în care a coborât şi l-a văzut pe frăţiorul lui lângă o roată, rănit la cap.

O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului, însă personalul medical l-a găsit pe copil în stop cardiorespirator, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare, declarând decesul.

"Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți „Sfinții Dr.Cozma Și Damian” Rădăuți,  în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de „ucidere din culpă”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă", au declarat autorităţile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani din Suceava şi-a strivit mortal nepoţelul de nici doi ani cu un microbuz, în curtea casei