Antena Meniu Search
x

Un alt fals medic estetician a fost descoperit de polițiști. Percheziţii în Bucureşti şi Constanţa

O femeie care pretinde că este medic și efectua intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic, fără să aibă drept de liberă practică în România, a intrat în vizorul polițiștilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.12.2020, 15:20

Un alt fals medic estetician a fost descoperit de polițiști. Percheziţii în Bucureşti şi Constanţa
Un alt fals medic estetician a fost descoperit de polițiști. Percheziţii în Bucureşti şi Constanţa - Profimedia Images
  • Polițiștii de la DGPMB, Serviciul Investigații Criminale, au descins, joi, la trei adrese din București și Constanța în acest caz.
  • Falsul medic efectua intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic, fără să aibă drept de liberă practică în România

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a anunțat că pune în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati.

Potrivit comunicatului, femeia, pe nume Svetlana Serghei, își mințea clientele că este medic și efectua intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic, fără să aibă drept de liberă practică în România.

Falsul medic opera într-un cabinet din București

Ajutată de mai multe persoane, Svetlana Serghei, sau ”dr. Lana”, așa cum se recomanda, închiria spații de tip cabinet medical, unde efectua proceduri de microchirurgie estetică.

Cazul pare tras la indigo cu cel al lui Matteo Politi. Și aici, mai multe cliente nemulțumite de procedurile efectuate de doctorița impostoare Svetlana Serghei și-au făcut un grup în care își împărtășeau dramele prin care au trecut.

Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Corina Matlinschi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un alt fals medic estetician a fost descoperit de polițiști. Percheziţii în Bucureşti şi Constanţa