Antena Meniu Search
x

Un angajat de la Penitenciarul Rahova, care ar fi luat mită pentru a duce droguri şi telefoane mobile unui deţinut, trimis în judecată

Adrian Antonio Bulearcă, un angajat al Penitenciarului Rahova, a fost trimis în judecată, luni, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

de Redactia Observator

la 08.02.2021, 22:05

Angajatul de la Penitenciarul Rahova, trimis în judecată în stare de arest preventiv
Angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi primit o mită consistentă - Hepta
  • Angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi fost prins în flagrant când primea mita.
  • Angajatul de la Penitenciarul Rahova a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova este acuzat că ar fi acceptat o mită de 10.000 de euro şi 1.200 de lei, de la doi martori în cauză, pentru a duce droguri şi telefoane mobile unui deţinut.

Conform procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi fost prins în flagrant, în parcarea unui supermarket din Bucureşti, când primea mita de 12.000 de euro de la cei doi martori în cauză.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova, trimis în judecată în stare de arest preventiv

În acelaşi timp, angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi primit şi marfa pe care urma să o introducă în penitenciar, respectiv trei telefoane mobile şi un plic care ar fi conţinut zeci de grame de droguri.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, dosarul urmând a fi judecat de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un angajat de la Penitenciarul Rahova, care ar fi luat mită pentru a duce droguri şi telefoane mobile unui deţinut, trimis în judecată