Un angajat de la Penitenciarul Rahova, care ar fi luat mită pentru a duce droguri şi telefoane mobile unui deţinut, trimis în judecată

De Redactia Observator.
Publicat: 08.02.2021, 22:01.
Actualizat: 08.02.2021, 22:05

Adrian Antonio Bulearcă, un angajat al Penitenciarului Rahova, a fost trimis în judecată, luni, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi primit o mită consistentă

Hepta

Angajatul de la Penitenciarul Rahova este acuzat că ar fi acceptat o mită de 10.000 de euro şi 1.200 de lei, de la doi martori în cauză, pentru a duce droguri şi telefoane mobile unui deţinut.

Conform procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi fost prins în flagrant, în parcarea unui supermarket din Bucureşti, când primea mita de 12.000 de euro de la cei doi martori în cauză.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova, trimis în judecată în stare de arest preventiv

În acelaşi timp, angajatul de la Penitenciarul Rahova ar fi primit şi marfa pe care urma să o introducă în penitenciar, respectiv trei telefoane mobile şi un plic care ar fi conţinut zeci de grame de droguri.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, dosarul urmând a fi judecat de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.