Antena Meniu Search
x

Angajat de la Rahova, prins când încasa mii de euro mită pentru a introduce droguri şi telefoane mobile în penitenciar

Un angajat al Penitenciarului Rahova a fost prins în flagrant în timp ce încasa mii de euro mită pentru a introduce droguri şi telefoane mobile în penitenciar.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.01.2021, 14:01

Angajatul de la Penitenciarul Rahova a fost reţinut pentru 24 de ore
Angajatul de la Penitenciarul Rahova încasa banii în parcarea unui supermarket din Bucureşti - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Angajatul de la Penitenciarul Rahova, prins când încasa 12.000 de euro.
  • Angajatul de la Penitenciarul Rahova, prins când încasa mita în parcarea unui supermarket din Bucureşti.

Inculpatul, identificat drept Adrian Antonio Bulearcă, ar fi fost abordat de apropiaţii unui deţinut cu solicitarea ca acesta să-i ducă deţinutului 50 de grame de droguri şi trei telefoane mobile.

Conform procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în schimbul serviciului său, inculpatului i s-au promis 10.000 de euro şi 1.200 de lei.

Luni seara, angajatul Penitenciarului Rahova s-a întâlnit cu apropiaţii deţinutului în parcarea unui supermarket din Bucureşti.

Cu această ocazie, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea 12.000 de euro, trei telefoane mobile şi un plic cu o substanţă albă, din partea apropiaţilor deţinutului.

Angajatul de la Penitenciarul Rahova, reţinut pentru 24 de ore

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

În cursul zilei de marţi, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti urmează să decidă dacă se impune sau nu arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Angajat de la Rahova, prins când încasa mii de euro mită pentru a introduce droguri şi telefoane mobile în penitenciar