Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 44 de ani, dispărut din luna august dintr-o comună din Maramureş, găsit spânzurat la 2 km de casă. Din trupul lui Ovidiu nu a mai rămas mare lucru

Ovidiu a dispărut în luna august fără urmă din comuna Cerneşti, judeţul Maramureş. Nimeni nu ştia nimic de el, iar bărbatul de 44 de ani parcă a intrat în pământ. Omul plecase de acasă pe 7 august, în jurul orei 9.00. Purta o ţinută neîngrijită, barbă și părul lung.

de Monica Palade

la 12.11.2021, 21:18

În ciuda faptului că poliţiştii au mediatizat cazul, în speranţa că vor reuşi să îi dea de urme, maramureşeanul de 1.80 m, 60 kg, constituție slabă, păr negru, ochi albaștri, a fost de negăsit.

Găsit mort la doar doi kilometri de casă

Până de curând, când 40 de vânători aflaţi la o partidă de vânătoare pe Fondul de vânătoare de la Mănăștiur, în apropiere de localitatea Brebeni, au dat de bărbat, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

Ovidiu a fost găsit spânzurat la aproximativ 2 kilometri de casă, în pădure. Din bărbat nu mai rămăsese mai nimic, astfel că anchetatorii au reuşit să îl identifice doar cu ajutorul hainelor cu care plecase de acasă în ziua dispariţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 44 de ani, dispărut din luna august dintr-o comună din Maramureş, găsit spânzurat la 2 km de casă. Din trupul lui Ovidiu nu a mai rămas mare lucru