Antena Meniu Search
x

Iuliana și Sabrina, două prietene de 13 și 15 ani, au dispărut în Ploiești. Fetele sunt căutate de poliție

Iuliana Gabriela Petre și Sabrina Mariana Klein, două fete cu vârste de 13 și, respectiv, 15 ani, sunt căutate de poliție, după ce au fost date dispărute în Ploiești. Unchiul uneia dintre fete a sesizat dispariția fetelor la poliție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.11.2021, 09:35

Iuliana (stânga) și Sabrina (dreapta), două prietene de 13 și 15 ani, au dispărut în Ploiești. Fetele sunt căutate de poliție - IPJ Prahova

Polițiștii prahoveni au fost sesizați, seara trecută, de unchiul Iulianei, că nepoata lui, Iuliana Gabriela Petre, de 13 ani, și prietena ei Sabrina Mariana Klein, de 15 ani, au plecat de la domiciliul acestuia și nu s-au mai întors. 

"La data de 3 noiembrie  a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, din Ploiești cu privire la faptul că, minora Petre Gabriela Iuliana, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la adresa acestuia de domiciliu, împreună cu prietena sa, Klein Sabrina Mariana, în vârstă de 15 ani, tot din Ploiești și nu au mai revenit", anunță IPJ Prahova.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea celor două fete

Semnalmente Petre Iuliana Gabriela:

Pe acelaşi subiect

- 1.50 m, 48 de kg, constituție atletică, păr negru-șaten, ten alb, ochi căprui, fața ovală.

La momentul dispariției, Iuliana Gabriela Petre era îmbrăcată cu o geacă de culoare negru, poartă o pereche de cercei de metal de culoare galbenă, reprezentând două cercuri concentrice cu o bilă în mijloc, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din material textil de culoare negru.

Semnalmente Klein Sabrina Mariana:

- 1.60 m, 65 de kg, constituție atletică, păr negru lung, pe care îl poartă prins, ten măsliniu, ochi căprui, fața ovală. 

La momentul dispariției, Sabrina Mariana Klein era îmbrăcată cu o geacă lungă din fâș, de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din imitație din piele, de culoare albă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetelor dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de resporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iuliana și Sabrina, două prietene de 13 și 15 ani, au dispărut în Ploiești. Fetele sunt căutate de poliție