Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Franța, care a ucis în bătaie un copil, a fost dat de gol din greșeală chiar de partenera sa: "Le-am spus că a căzut"

Un cuplu a ajuns la închisoare, după uciderea unui băiețel de trei ani. Chiar mama copilului a fost cea care a dezvăluit, din greșeală, crima.

de Redactia Observator

la 07.02.2021, 19:05

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Julien Mattia / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM / Hepta
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un copil de trei ani a fost omorât în bătaie de iubitul mamei sale. Loïc Vantal, în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce mama victimei a dezvăluit crima, din greșeală, în timp ce vorbea cu paramedicii. 

Caroline Letoile, în vârstă de 19 ani, la data faptei, a sunat la serviciile de urgență pentru a anunța că fiul său este inconștient. În timp ce femeia aștepta să fie preluată de un operator, fără să știe că e înregistrată, a fost auzită spunându-i partenerului: "Le-am spus că a căzut pe scări. Scările din apartament... și ascund toate detaliile legate de ceartă", potrivit BBC

Crima a avut loc în noiembrie 2016.

Când medicii au ajuns la adresa indicată de Caroline Letoile, în Reims, au găsit trupul neînsuflețit al copilului, acoperit de vânătăi.

Bărbatul și-a recunoscut fapta, spunându-le oamenilor legii că l-a bătut pe copil de mai mute ori în cele trei luni de când era împreună cu mama victimei. 

Vineri, agresorul a fost condamnat la închisoare pentru fapta sa. În timpul procesului, judecătorul a întrebat-o pe mama copilului de ce nu le-a mărturisit oamenilor legii adevăratul motiv al decesului. „Mi-a fost frică”, a răspuns femeia. „Am vrut să cer ajutor, dar nu am putut.”

Mama victimei a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru că „nu a raportat abuzul fizic”.

Caz asemănător, petrecut în SUA

O fetiţă de doar trei ani a fost bătută cu sălbăticie până şi-a dat ultima suflare de mama ei adoptivă şi partenerul ei. Crima teribilă a avut loc în casa familiei din Carolina de Sud.

Victoria a fost găsită inconştientă la domiciliu în ziua de 14 ianuarie, conform People, şi dusă de urgenţă la spitalul Greenville Memorial Hospital; ulterior a fost declarată moartă.

Cuplul a fost arestat și dus la centrul de detenție al județului Greenville. Ambii se confruntă cu acuzaţia de omucidere şi abuz asupra copiilor, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă inclusiv închisoarea pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Franța, care a ucis în bătaie un copil, a fost dat de gol din greșeală chiar de partenera sa: "Le-am spus că a căzut"