Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Neamţ, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis cu un pistol cu bile. Mama lui l-a descoperit şi a sunat după ajutor

Un bărbat de 38 de ani din Roman, judeţul Neamţ, s-a împuşcat cu un pistol cu bile. Cea care a dat alerta este mama bărbatului, care l-a găsit inconştient pe fiul său în apartament.

de Monica Palade

la 25.10.2021, 18:07

Un bărbat din Neamţ, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis cu un pistol cu bile. Mama a fost cea care a dat alerta - Shutterstock

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Din primele informaţii, omul deţinea legal arma cu care şi-a pus capăt zilelor, informează reporterul Observator Angela Bertea.

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins pe bărbat la gestul fatal. Trupul său urmează să fie dus la morgă în vederea realizării autopsiei. Poliţiştii constinuă cercetările.

Ce spun poliţiştii

„Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că fiul acesteia s-a sinucis, folosind un pistol.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul tâmplei. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un pistol cu bile, bărbatul fiind deținător legal de arme. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, informează sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Neamţ, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis cu un pistol cu bile. Mama lui l-a descoperit şi a sunat după ajutor