Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Satu Mare a vrut să se sinucidă de dorul soţiei moarte. După dispariţia ei, omul a intrat în depresie

Un bărbat din Satu Mare a vrut să se sinucidă de dorul soţiei moarte. După dispariţia femeii, omul a intrat într-o depresie puternică şi nimic nu părea să îl consoleze.

de Monica Palade

la 22.12.2021, 17:02

Un bărbat din Satu Mare a vrut să se sinucidă de dorul soţiei moarte. După dispariţia ei, omul a intrat în depresie - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Miercuri după-amiaza, într-o clipă de neatenţie, când fiica sa l-a lăsat nesupravegheat preţ de câteva minute, omul de 60 de ani a încercat să se sinucidă cu un cuţit. A fost zărit de un vecin, care a sărit să îl oprească, fiind şi el rănit la rândul său, informează PresaSM.

Depresiv şi neconsolat după moartea soţiei

Au fost chemate ajutoare, iar la faţa locului au intervenit polițiștii și un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare.

Din fericire, bărbatul a scăpat cu răni superficiale. Vecinii spun că după pierderea soţiei, bărbatul a amenințat în mod repetat că se va sinucide, motiv pentru care se află sub supravegherea familiei în mod constant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Satu Mare a vrut să se sinucidă de dorul soţiei moarte. După dispariţia ei, omul a intrat în depresie