Antena Meniu Search
x

Studentă în anul II la medicină, în vârstă de 19 ani, găsită moartă într-o pădure din Franţa. Tânăra s-ar fi sinucis

Sophie, o studentă în vârstă de 19 ani, care a dispărut pe 3 decembrie, a fost găsită moartă la marginea unei păduri, aflată între Montségur-sur-Lauzon şi La Baume-de-Transit, în departamentul Drôme, Franţa.

de Monica Palade

la 08.12.2021, 18:27

Studentă în anul II la medicină, în vârstă de 19 ani, găsită moartă într-o pădure din Franţa. Tânăra s-ar fi sinucis - Shutterstock

Fata era studentă la medicină în anul II, în Nîmes. „Şi-ar fi pus capăt zilelor”, anunţă publicaţia France Bleu.

Aproximativ şaizeci de jandarmi, pompieri şi câini şi membri ai clubului său de ciclism montan au participat la căutări, care au durat mai bine de 24 de ore, până la găsirea tinerei. O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cu exactitate circumstanţele morţii sale.

Încă o studentă la medicină s-a sinucis

În luna octombrie a anului trecut, în aceeaşi regiune, o altă studentă la medicină, în vârstă de 22 de ani, s-a sinucis. După patru zile de căutări, cadavrul lui Inès, care era în anul cinci la medicină la Universitatea din Montpellier, a fost descoperit într-o cameră de hotel de poliția departamentală de securitate.

În luna septembrie, Ministerul Sănătății a lansat un număr național de prevenire a sinuciderii. Confidențial și gratuit, 3114 este destinat persoanelor aflate în dificultate, familiilor acestora, dar și profesioniștilor din domeniul sănătății, care intră în contact cu pacienții aflați în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Studentă în anul II la medicină, în vârstă de 19 ani, găsită moartă într-o pădure din Franţa. Tânăra s-ar fi sinucis