Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat, la un pas să îşi conducă soţia şi copilul de cinci luni spre moarte pe un drum din Constanţa. N-a acordat prioritate şi a intrat într-o dubă

Graba şi neatenţia le puteau curma viaţa unor părinţi şi bebeluşului lor de numai 5 luni. Tatăl, aflat la volan, n-a acordat prioritate când a vrut să iasă în şoseaua principală ce leagă oraşul Constanţa de Ovidiu, iar maşina în care se aflau a fost izbită în plin de o dubă. Toţi trei au ajuns la spital. La doar câteva ore distanţă, pe o altă şosea din Constanţa, o femeie de 64 de ani a fost lovită de o maşină în timp ce voia să traverseze strada pe o trecere de pietoni. Şoferul era beat şi s-a ales cu dosar penal.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 20.10.2023, 08:40

Vezi și

Cei doi soţi, împreună cu bebeluşul de cinci luni, au pornit la drum ieri dimineaţă. Pe şoseaua care leagă Constanţa de Ovidiu, când tatăl a vrut să iasă de pe stradă lăturalnică, o dubă a lovit în plin autoturismul.

La un pas de o tragedie

Cristina Niţă, reporter Observator: Impactul dintre cele două vehicule a fost atât de puternic încât, maşina de transport marfă a ajuns în afara părţii carosabile. 

Martor: Mă plimbam cu câinele. Stau aici la casă. Am venit. Era deja şoferul, care stătea în maşină aici. Săracul, el a zis că nu e vinovat. Am venit cu câinele şi am stat lângă el până au venit băieţii de la SMURD.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, atât bebeluşul, cât şi părinţii au fost transportaţi de urgenţă la spital. 

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: Un minor cu traumatism cranian, o victimă cu traumatism de coloană lombară şi traumatism cranio-facial şi o victimă cu traumatism de membru superior. 

După câteva ore, pe o altă stradă din Constanţa, inconștiența unui şofer ucrainean putea să provoace o adevărată tragedie. 

Olimpia Ceară, IPJ Constanţa: Un bărbat de 29 de ani ar fi condus un autoturism şi ar fi accidentat o femeie de 64 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

Adrian Palade, Poliţia Locală: După aproximativ zece minute s-au prezentat şi Serviciul Rutier, Biroul Rutier şi echipajul de ambulanţă, iar în urma testării conducătorului auto a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,49. 

Claudia Tatarici, medic SAJ Constanţa: Am găsit o persoană conştientă, cu traumatism de membru superior şi membru inferior, care a refuzat transportul la spital. A fost evaluată şi i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal vătămare corporală din culpă şi conducerea unei sub influenţa băuturilor alcoolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat, la un pas să îşi conducă soţia şi copilul de cinci luni spre moarte pe un drum din Constanţa. N-a acordat prioritate şi a intrat într-o dubă