Antena Meniu Search
x

Video "You drink?" Un șofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecere, în Constanța, apoi a fugit de locul accidentului. L-a prins o patrulă a Poliției Locale

Incident grav în Constanţa. Un şofer beat a lovit o femeie pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul este cetăţean ucrainean şi a fost prins de poliţie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.10.2023, 14:31

Vezi și

Femeia de 64 de ani avea răni la mâini și la picioare, dar era stabilă și cooperantă. A primit îngrijiri la locul accidentului și a refuzat transportul la spital. 

Șoferul era beat și a fugit de locul accidentului

De cealaltă parte, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,49 alcool pur în aerul expirat. Martorii spun că bărbatul ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost ținut pe loc de o patrulă a Poliției Locale.

În portbagajul ucraineanului, oamenii legii au găsit o sticlă de alcool goală pe jumătate. Acum, bărbatul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice și altor substanțe și, cel mai probabil, va fi cercetat și pentru fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "You drink?" Un șofer ucrainean beat a lovit o femeie pe trecere, în Constanța, apoi a fugit de locul accidentului. L-a prins o patrulă a Poliției Locale