Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a dat foc în propria casă, într-un bloc din cartierul Vitan. Fata lui este disperată: "Amenință că ne omoară, nu mai știm încotro s-o luăm"

A fost panică noaptea trecută în cartierul Vitan din Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a dat foc locuințeI în care stătea. În urma incendiului, camera din care a izbucnit incendiul a fost făcută scrum. Bărbatul a scăpat cu viață, dar a ajuns cu arsuri la spital. Omul este cunoscut cu probleme psihice, iar familia și vecinii sunt disperați. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 30.04.2023, 10:16

Vezi și

Totul ar fi pornit de la un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care și-a incendiat locuința, un apartament situat la etajul 6 al unui bloc din cartierul Vitan. 

Marius Dragomir, ISU București - Ilfov: La momentul sosirii pompierilor militari incendiul se manifesta cu violență la una din camerele apartamentului, cu pericol de propagare la celelalte.

Eduard Marin, reporter Observator: În toiul nopții, zeci de persoane s-au autoevacuat după ce au simțit miros de fum pe scara blocului. Din fericire, pompierii au ajuns la timp, iar focul nu s-a extins și la alte locuințe. 

Fiica bărbatului este disperată: Nu se poate, amenință că se aruncă, că ne omoară, că dă foc la casă

Pe acelaşi subiect

La momentul în care a pus focul, bărbatul era singur în apartament. Fiica lui era plecată la petrecerea de majorat a biatului ei. Când a auzit ce s-a întâmplat, s-a întors acasă disperată. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. 

Fiica victimei: Pe 11 aprilie l-au internat că a vrut să se arunce de la etaj. A venit poliția și o doamnă polițistă a spus, dacă domnul nu vrea, noi nu putem să-l luăm. L-au luat cu chiu cu vai, l-au ținut două săptămâni, i-au dat drumul pe propria răspundere. Nu se poate, amenință că se aruncă, că ne omoară, că dă foc la casă. Ce facem în situația asta? Unde să mergem, unde să ne mai ducem că nu mai știm încotro s-o luăm. 

Bărbatul a fost scos din apartament de vecini, s-a ales cu arsuri la cap și a fost dus la spital. Vecinii sunt speriați, este a doua oară în mai puțin de un an în care dă foc apartamentului. Acum, camera în care stătea a fost distrusă complet de flacări.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a dat foc în propria casă, într-un bloc din cartierul Vitan. Fata lui este disperată: "Amenință că ne omoară, nu mai știm încotro s-o luăm"