Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a incediat soția, în Vaslui. De frică, femeia nu a sunat la 112 şi a îndurat dureri cumplite mai bine de 24 de ore

Caz şocant într-o localitate din judeţul Vaslui. După o ceartă cumplită, un bărbat ar fi stropit-o cu benzină pe soţia sa şi ar fi incendiat-o! Femeia a suferit arsuri grave, dar, de frică, aceasta nu a sunat la 112 şi ....a îndurat durerea teribilă mai bine de 24 de ore. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 08:51

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile. Cei doi, soţ şi soţie, s-au luat la ceartă. Scos din minţi, bărbatul a turnat benzină pe femeie şi i-a dat foc. Deşi a suferit arsuri cumplite, pe mai bine de o treime din suprafaţa corpului, femeii i-a fost teamă să sune la salvare. A suportat durerea mai bine de 24 de ore, până când soţul a plecat de acasă. De-abia atunci a cerut ajutor.

Daniel Ungureanu, purtator de cuvant SAJ Vaslui: Ambulanţa din Bârlad a fost solicitată să intervină pentru o persoană de sex feminin în vârstă de 44 de ani care a fost victima unei agresiuni mai exact a fost incendiată cu benzină de către soţul său. 

Arsuri de gradul 2 şi 3, pe 30% din suprafaţa corpului

Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Vaslui, iar azi-noapte a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi, din cauza arsurilor grave.

Pe acelaşi subiect

Echipajul medical ajuns la faţa locului, a găsit pacienta conşientă, dar în stare gravă prezentând arsuri pe o suprafaţa corporală de peste 30%, gradul 2 şi 3.

Bărbatul a ajuns pe mâna poliţiştilor.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă ani grei după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a incediat soția, în Vaslui. De frică, femeia nu a sunat la 112 şi a îndurat dureri cumplite mai bine de 24 de ore