Antena Meniu Search
x

Se caută vinovaţii în moartea lui Adelin, găsit spânzurat într-un centru de plasament. Rudele nu cred că şi-ar fi pus singur capăt zilelor

Cazul copilului de 13 ani găsit spânzurat într-un centrul de plasament din Caraş Severin se complică! Rudele puştiului fac acuze grave.

Vezi și

Cazul copilului de 13 ani găsit spânzurat într-un centrul de plasament din Caraş Severin se complică! Rudele puştiului spun că este inadmisibil să fie anunţate despre moartea lui abia după o zi de când s-a produs. Plus că nu cred că băiatul şi-ar fi pus singur capăt zilelor.

Adelin a fost găsit spânzurat în centrul "Casa noastră" din Zăgujeni şi vestea a şocat toate rudele. Era un băiat foarte muncitor şi, la numai 13 ani, nimeni nu crede că a decis de unul singur să nu mai trăiască.

Copilul era în centru de la sfârşitul anului trecut. În ultima perioadă, rudele spun că nu au mai putut lua legătura cu el, iar acum l-au primit acasă, în sicriu.

Copilul e mort de marţi. Pe noi ne-au anunţat miercuri şi ne-au dat certificatul de deces. A zis că a fost spânzurat copilul, dar nu credem, declară matusa copilului.

Pe acelaşi subiect

Băiatul mai avea 3 fraţi şi toţi au ajuns în grija statului după ce tatăl lor a intrat în puşcăria, iar mama i-a părăsit. Până anul trecut, Adelin a fost cu mama lui în Italia, unde făcea bani din cerşit.

ADRIAN STAN, inspector asistenţă socială:

Familia Stoica a avut mai mulţi copii de care părinţii nu s-au îngrijit şi fiind situaţie de risc am solicitat protecţie specială, acestia au fost instituţionalizaţi. Din surse neoficiale, tatăl consuma droguri.

De înmormântarea lui Adelin se va ocupa bunicul lui. Bătrânul are şi o teorie privind posibila sinucidere a nepotului său, care ar fi suferit o decepţie în dragoste.

PETRU STOICA, bunicul copilului:

El a avut o gagică. Nu mai vrea să vorbească cu el şi salut.

La centrul de plasament din Zăgujeni nimeni nu suflă o vorbă, de teama anchetei care este în desfăşurare.

Cercetările vor stabili dacă băiatul s-a sinucis şi dacă în acest caz mai sunt implicate şi alte persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Se caută vinovaţii în moartea lui Adelin, găsit spânzurat într-un centru de plasament. Rudele nu cred că şi-ar fi pus singur capăt zilelor