Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ŞOC în cazul băieţelului găsit SPÂNZURAT în centrul de plasament din Caraş Severin. Ies la iveală DETALII CUTREMURĂTOARE

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul tragediei dintr-un centru de plasament din Caraş-Severin.

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul tragediei dintr-un centru de plasament din Caraş-Severin, acolo unde, în urmu câteva zile, un băieţel de numai 11 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat cu un șiret de tocul ușii de la baie.

Copilul a ajuns să fie instituţionalizat pentru că părinţii lui ar fi plecaţi din ţară. Băiatul mai are 4 fraţi, care, de asemenea, sunt în grija statului. Cei de la centrul de plasament spun că băiatul nu avea probleme medicale şi că era pasionat de sport.

Iar astăzi, cazul a luat o întorsătură dramatică, după ce rudele copilului au acuzat că băiatul ar fi fost, de fapt, ucis! 

Marţi seară, un apel la 112, venit în jurul orelor 19.00, solicita intervenția de urgență a Ambulanței la centrul de plasament din subordinea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului a Consiliului Județean Caraș-Severin.

Un băiat în vârstă de 11 ani fusese găsit inconștient. Era vorba despre un copil spânzurat cu un șiret de tocul ușii de la baie. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Micuţul și-a dat ultima suflare în brațele medicilor.

"Am fost sesizaţi, în data de 10 octombrie, la ora 7:00 seara, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 11 ani a fost găsit inconştient. În acest caz a fost deja deschis un dosar penal şi facem cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi cum a survenit decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, pentru sursadevest.ro.

De asemenea, Direcţia de asistenţă socială şi protecţia copilului a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ ŞOC în cazul băieţelului găsit SPÂNZURAT în centrul de plasament din Caraş Severin. Ies la iveală DETALII CUTREMURĂTOARE