Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un Ferarri de 160.000 de euro, furat din Germania, găsit şi confiscat în Brăila de Poliţia de Frontieră. Cum a reacţionat şoferul când a aflat că maşina era căutată

Descoperire neaşteptată făcută de poliţiştii de frontieră din Brăila. Aceştia au descoperit un Ferrari în valoare de 160.000, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania de doar o zi.

de Monica Palade

la 17.05.2021, 15:09

Vezi și

La volanul autoturismului se afla un cetăţean rakian în vârstă de 40 de ani, care a mărturisit că maşina era achiziţionată în sistem leasing şi nu avea nici cea mai vagă idee că era căutată de autorităţile germane.

Autorismul a fost confiscat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Ce spun poliţiştii

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Brăila au descoperit şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism, în valoare de 788.000 de lei, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, alertă introdusă cu doar o zi înainte.

Pe acelaşi subiect

În data de 16 mai a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Ferrari California, înmatriculat în Germania, condus de un cetăţean irakian în vârstă de 40 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, cu o zi înainte.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul este achiziţionat în sistem leasing şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 788.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un Ferarri de 160.000 de euro, furat din Germania, găsit şi confiscat în Brăila de Poliţia de Frontieră. Cum a reacţionat şoferul când a aflat că maşina era căutată