Antena Meniu Search
x

Foto Un incendiu violent a mistuit în plină noapte o hală din Botoșani. Flăcările au înghițit rapid întreaga clădire

Un incendiu violent a mistuit seara trecută o hală de reparații din Botoşani. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit şi au înghiţit rapid întreaga clădire. O persoană care se afla în interior s-a refugiat pe acoperiş şi a fost coborâtă de pompieri cu ajutorul unei scări.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 08:20

Un incendiu violent a izbucnit, în această seară, într-o hală de reparații utilaje aparținând unei firme de construcții, de pe strada Ion Creangă, din municipiul Botoșani. Alarma a fost dată de unul dintre paznici. Au ars mai multe piese PVC şi materiale combustibile, iar suprafaţa toatală afectată este de aproximativ 400 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă şi au lucrat mai bine de o oră pentru lichidarea incendiului. 

"La fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu patru autospeciale de intervenție cu apă și spumă, dar și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Aceștia au constatat că ardea cu flacără deschisă bunurile din mai multe încăperi, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte construcții din apropiere, dar și la mai multe autovehicule și utilaje. Suprafața afectată este de aproximativ 400 de metri pătrați. 

O persoană care se afla în clădire în momentul izbucnirii incendiului s-a refugiat pe acoperiș. Aceasta a fost coborâtă de pompieri cu ajutorul scării culisabile, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de o oră. Au ars piese pvc pentru instalații sanitare, 1,5 tone ulei auto, patru uși pvc, alte materiale combustibile, precum și aproximativ zece metri pătrați din acoperișul clădirii. S-au salvat trei camioane, o volă, un motostivuitor și două autoturisme. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit", au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un incendiu violent a mistuit în plină noapte o hală din Botoșani. Flăcările au înghițit rapid întreaga clădire