Antena Meniu Search
x

Video Un loc de joacă din București, mistuit de un incendiu violent. Flăcările și fumul i-au speriat pe locuitorii din Sectorul 3

Pericol enorm pentru copii. A luat foc un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu, o zonă foarte populată a Capitalei. Flăcările şi fumul au înspăimântat localnicii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.02.2023, 20:25

Vezi și

Un incendiu puternic a izbucnit la un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală. Flăcările și fumul i-au speriat pe cei care stau în zonă. Din cauza covorului cauciucat, incendiul a luat amploare. Pompierii au rezolvat rapid situaţia, dar bucureştenii din zonă cred că ar trebui înlocuit cauciucul din locurile de joacă. Din fericire, nu au existat victime. 

"Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un loc de joacă dintr-un părculeț de pe bld. Nicolae Grigorescu, sector 3. Au ars materiale combustibile (echipamente de joacă și covorul cauciucat-tartan). În acest moment incendiul este lichidat. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Nu sunt victime", au transmis reprezentanții ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un loc de joacă din București, mistuit de un incendiu violent. Flăcările și fumul i-au speriat pe locuitorii din Sectorul 3