Antena Meniu Search
x

Video Un militar a pus pe jar toate autorităţile din Timişoara după ce a ameninţat că se aruncă de la etajul 7. La ultima evaluare psihologică a fost declarat apt

A fost alerta pe un bulevard important din Timişoara. Un militar de 37 de ani a iesit pe pervazul geamului la etajul 7 şi a vrut să se arunce. Iubita lui si vecinii au chemat ajutoare. Nici după 8 ore de negocieri, militarul nu a fost convins să se răzgândească. Bărbatul ar fi diagnosticat cu depresie, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt, dar fără drept de a purta o armă.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 21:09

Vezi și

Iubita militarului nu a fost lăsată să intre în locuinţă, şi cum ştia că acesta trece printr-o perioadă mai dificilă, a decis să sune la 112. Pompierii l-au găsit pe militar cu un picior pe geamul apartamentului său, decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. "Poliţiştii secţiei 3 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel la 112 de către o femeie cu privire la faptul că iubitul ei care se afla singur în apartament nu doreşte să deschidă uşa, aceasta temându-se pentru viaţa lui", a declarat Andreia Jerdea, IPJ Timişoara.

Militarul este angajat al MApN din 2007

În doar câteva momente, strada din faţa blocului s-a umplut de pompieri, poliţişti, vecini, dar şi colegi de muncă. Două saltele gonflabile au fost montate în faţa imobilului. După 4 ore de negocieri, militarul a cerut ţigări şi apă. În plus, a dorit să vină la faţa locului şi şeful brigăzii unde acesta lucra pentru a discuta cu el.

După 6 ore de negocieri, la faţa locului au ajuns şi şeful de Stat Major, psihologul și medicul șef al unității militare, dar şi alţi trei negociatori din cadrul Serviciul Acţiuni Speciale. Decis în planul său extrem, bărbatul a schimbat geamul pentru a fi sigur că nu se aruncă pe saltea montată de pompieri. Negocierile au continuat pentru alte două ore. "Probabil a trecut prin multe lucruri prin meseria pe care o are şi numai el ştie ce a văzut la viaţa lui, mă gândesc că problemele sunt undeva de mai demult, nu de acum. Însă eu cred că pentru orice problemă există rezolvare", spune o tânără.

Militarul este angajat al MApN din 2007 şi este încadrat în prezent ca subofiţer de stat major. Bărbatul nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat, fără drept de a deţine o armă. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de Stat Major, pentru a se afla motivele militarului pentru gestul necugetat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un militar a pus pe jar toate autorităţile din Timişoara după ce a ameninţat că se aruncă de la etajul 7. La ultima evaluare psihologică a fost declarat apt