Antena Meniu Search
x

Un om al străzii din Timişoara, bătut cu bâte şi dezbrăcat în Ajunul Crăciunului de trei copii

Scene de-a dreptul dramatice surprinse în noaptea de Ajun în Timişoara. Un om al străzii a fost bătut cu bâte şi umilit de trei copii.

de Monica Palade

la 27.12.2021, 16:01

Aceştia l-au fugărit pe bărbatul care dormea între tarabele comercianților în Piața Doina, l-au dezbrăcat şi l-au bătut cu bâtele. Iar incidentul s-a repetat de trei ori în aceeaşi noapte.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în piaţă, informează tion.ro. Bătăuşii l-au lovit prima dată în jurul orei 3, apoi la ora 4 şi în jurul orei 7 dimineaţa. În cele din urmă, copiii au fost puşi pe fugă de martori, care l-au apărat pe omul străzii.

Bătut fără milă de trei copii

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, are nasul rupt și a fost lovit puternic în zona superioară a corpului. Din primele informații, acesta pare să aibă probleme psihice. În urma apariţiei în spaţiu public al imaginilor, poliţiştii s-au autosesizat.

Pe acelaşi subiect

„În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un om al străzii din Timişoara, bătut cu bâte şi dezbrăcat în Ajunul Crăciunului de trei copii