Antena Meniu Search
x

Aromele Spaniei au cucerit Capitala! Tăvi uriaşe de paella au stârnit pofta gurmanzilor

Dacă nu aţi ajuns în Spania, vine Spania la voi! Un parc din Capitală s-a transformat în cea mai mare bucătărie cu specific iberic. Vedeta a fost, bineînţeles, orezul condimentat cu şofran şi înnobilat cu fructe de mare, într-un cuvânt este vorba despre paella.

Vezi și

Dacă nu aţi ajuns în Spania, vine Spania la voi! Un parc din Capitală s-a transformat în cea mai mare bucătărie cu specific iberic. Vedeta a fost, bineînţeles, orezul condimentat cu şofran şi înnobilat cu fructe de mare, într-un cuvânt este vorba despre paella.

Paella este o combinaţie aromată de orez, peşte, fructe de mare şi multe condimente, în faţa căreia nimeni nu poate rezista.

Se adaugă ceapă, usturoi şi mazăre. Însă, pentru ca reţeta să aibă exact savoarea Spaniei, este nevoie de un ingredient special. Şofranul este secretul care va da culoare şi gust.

Tăvile uriaşe s-au golit în doar câteva minute, astfel că bucătarii au gătit la foc continuu, deşi afară temperaturile au trecut de 30 de grade.

Mâncarea ţăranilor, aşa cum era numită la începuturi în Spania, a ajuns acum o delicatesă apreciată în toată lumea.

Pofticioşii prezenţi la festival au gustat mai multe feluri de creveţi, midii, dar şi multe variante de peşte la grătar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Aromele Spaniei au cucerit Capitala! Tăvi uriaşe de paella au stârnit pofta gurmanzilor