Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aromele Spaniei au cucerit Capitala! Tăvi uriaşe de paella au stârnit pofta gurmanzilor

Dacă nu aţi ajuns în Spania, vine Spania la voi! Un parc din Capitală s-a transformat în cea mai mare bucătărie cu specific iberic. Vedeta a fost, bineînţeles, orezul condimentat cu şofran şi înnobilat cu fructe de mare, într-un cuvânt este vorba despre paella.

de Redactia Observator

la 18.09.2017 , 00:26

Dacă nu aţi ajuns în Spania, vine Spania la voi! Un parc din Capitală s-a transformat în cea mai mare bucătărie cu specific iberic. Vedeta a fost, bineînţeles, orezul condimentat cu şofran şi înnobilat cu fructe de mare, într-un cuvânt este vorba despre paella.

Paella este o combinaţie aromată de orez, peşte, fructe de mare şi multe condimente, în faţa căreia nimeni nu poate rezista.

Se adaugă ceapă, usturoi şi mazăre. Însă, pentru ca reţeta să aibă exact savoarea Spaniei, este nevoie de un ingredient special. Şofranul este secretul care va da culoare şi gust.

Vezi și

Tăvile uriaşe s-au golit în doar câteva minute, astfel că bucătarii au gătit la foc continuu, deşi afară temperaturile au trecut de 30 de grade.

Mâncarea ţăranilor, aşa cum era numită la începuturi în Spania, a ajuns acum o delicatesă apreciată în toată lumea.

Pofticioşii prezenţi la festival au gustat mai multe feluri de creveţi, midii, dar şi multe variante de peşte la grătar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Evenimente » Aromele Spaniei au cucerit Capitala! Tăvi uriaşe de paella au stârnit pofta gurmanzilor