Antena Meniu Search
x

Video Un turist britanic, găsit spânzurat într-o pădure dintre Buşteni şi Poiana Ţapului. Bărbatul era dispărut de trei zile

Un cetăţean britanic în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat după 3 ore de căutări pe munte ale salvamontiştilor din Buşteni şi Prahova.

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 10:26

Vezi și

Bărbatul plecase de 3 zile de acasă, dar nu a anunţat pe nimeni ce vrea sa facă. Salvamont Buşteni a anunţat într-un mesaj pe Facebook că britanicul s-a sinucis.

Familia acestuia  anunţase dispariţia ieri dimineaţă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit după ce acestuia i-a fost localizat telefonul în pădurea dintre Busteni şi Poiana Ţapului.

Dispărut de trei zile

Bărbatul nu a anunţat pe nimeni unde se duce şi nici ce intenţii are. A plecat pe munte şi nu a mai dat niciun semn familiei. Turistul a fost dat disparut  luni dimineaţă, după ce nu acesta nu a mai răspuns la telefon. 

Salvamontiştii din Buşteni şi din Prahova au pornit luni seara în căutarea unui cetăţean britanic de 42 de ani, plecat de 3 zile la munte, fără să anunţe pe cineva unde pleacă sau ce vrea să facă.

După localizarea telefonului, turistul a fost găsit fără viaţă în noaptea de luni spre marţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un turist britanic, găsit spânzurat într-o pădure dintre Buşteni şi Poiana Ţapului. Bărbatul era dispărut de trei zile