Antena Meniu Search
x

Video Tânăr salvat din Munţii Bucegi, după ce a supravieţuit o noapte făcându-şi un adăpost în zăpadă

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, a fost salvat din Munţii Bucegi, după ce a supravieţuit o noapte făcându-şi un adăpost în zăpadă.

de Redactia Observator

la 09.05.2021, 13:56

Vezi și
  • Tânărul care a supravieţuit o noapte în Bucegi are 19 ani.

Tânărul a fost descoperit de o echipă de salvatori de la Salvamont Buşteni în apropiere de zona Poiana Costilei. Conform news.ro, tânărul şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în munţi.

A avut noroc că era echipat special pentru expediţie şi a supravieţuit după ce şi-a făcut un adăpost în zăpadă şi s-a învelit în aşa-numita folie de supravieţuire, rămânând "ascuns" până dimineaţa.

Mesajul transmis de reprezentanţii Salvamont Buşteni în legătură cu tânărul care a supravieţuit în Bucegi

De altfel, din acest motiv el nici nu a fost zărit de echipele de salvamontişti care l-au căutat peste noapte. Duminică dimineaţa, tânărul s-a evacuat singur din zona periculoasă şi a fost luat în primire de salvamontişti în zona Poiana Costilei, salvatorii ducându-l până în staţiunea Buşteni.

"Tânărul de 19 ani a scăpat cu viaţă după o noapte petrecută într-un adăpost pe care l-a făcut în zăpadă. S-a învelit în folia de supravieţuire şi a rămas ascuns până dimineaţă. De aceea, salvamontiştii nu au putut să-l găsească azi-noapte. Urmele lui de coborâre au fost văzute din elicopter şi o echipă de salvatori l-a găsit în apropiere de Poiana Costilei", a fost mesajul transmis de reprezentanţii Salvamont Buşteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr salvat din Munţii Bucegi, după ce a supravieţuit o noapte făcându-şi un adăpost în zăpadă