Antena Meniu Search
x

Video Un violator în serie, călău pentru fosta preoteasă de la Mănăstireni. Acum 4 luni, sătenii l-au prins când voia să intre peste o văduvă: ''A mai omorât acum 30 de ani''

Un violator în serie a ucis o fostă preoteasă din Cluj. Tragedia putea fi evitată dacă autorităţile ar fi intervenit la timp. În urmă cu doar câteva luni, sătenii au prins individul chiar când voia să intre peste o altă femeie singură. Doar că tot oamenii au sfârşit atunci cu dosare penale pentru că l-au pălmuit, iar individul nu a păţit nimic.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.07.2023, 19:27

Vezi și

În luna martie, bărbatul de 58 de ani a fost prins de săteni în curtea unei văduve. Oamenii îl bănuiau că va ataca din nou o femeie fără apărare, aşa cum ar mai fi făcut în trecut. Unul dintre tineri i-a dat câteva palme şi, pentru gestul său, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. Suspectul nu a primit însă nicio sancţiune. 

"I-am dat o palmă şi i-am zis bă, de ce ai sărit la femeie în curte? Şi fiind femeie văduvă. Şi oamenii ne-au judecat, loviţi un om bătrân, dar noi ştiam de ce e în stare."

Violatorul în serie a ucis cu sânge rece o fostă preoteasă, chiar în curtea casei sale

La doar patru luni distanţă, violatorul în serie ucide cu sânge rece o fostă preoteasă, chiar în curtea casei sale. Bătrâna de 73 de ani locuia singură lângă Biserica din Mănăstireni. Individul ar fi intrat peste ea, a lovit-o cu un topor şi a fugit. Cuscrii femeii au fost cei care au descoperit cadavrul şi au sunat la 112. 

Pe acelaşi subiect

"Mi-a fost frică, am venit acasă plângând şi i-am spus soţului cuscra e bolnavă. Nu ştiam că e moartă...A fost elev de-al meu din clasa a opta şi de atunci tot în puşcărie a fost. A mai omorât o femeie aici în sat, acum vreo 30 de ani.''

Bărbatul a fost prins de poliţişti în scurt timp. Se ascundea în propia casă şi ar fi plănuit să fugă în străinătate. Sunase un prieten să-i împrumute bani. Bărbatul are în cazier alte şase violuri. Acţiona, apoi fugea din ţară, în Ungaria. A ispăşit o parte din pedepse în România: mai bine de 20 de ani şi i-a petrecut în închisoare pentru infracţiuni de furt sau viol. 

Soţul femeii ucise a fost preot în localitate şi a murit în urmă cu 10 ani. Au împreună trei fete, care locuiesc în alte oraşe. Într-o postare pe Facebook, parohia îşi exprimă regretul pentru tragedie. 

"Bunul Dumnezeu să o așeze între sfinți, alături de cel căruia, cu credință și dragoste, i-a fost soţie Preotului Nicolae, unind și în veșnicie, în Împărăția Cerurilor Familia Creștină!"

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Este cercetat pentru omor şi violare de domiciliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un violator în serie, călău pentru fosta preoteasă de la Mănăstireni. Acum 4 luni, sătenii l-au prins când voia să intre peste o văduvă: ''A mai omorât acum 30 de ani''