Antena Meniu Search
x

Video Untold 2023. Fanii s-au înghesuit în a treia noapte de festival: 110.000 spectatori au venit să-i vadă pe French Montana şi Martin Garrix

Ţinute extravagante, show-uri incendiare şi 110.000 de spectatori, aşa a arătat a treia noapte de festival la Cluj-Napoca. Cei mai aşteptaţi artişti au fost rapperul French Montana şi DJ-ul Martin Garrix. Au fost mulţi fani care nu au mai ajuns la concerte. Zeci de tineri care aveau substanţe interzise la ei nu au fost lăsaţi de poliţişti să intre în stadion, iar un dealer de droguri a fost retinut.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 06.08.2023, 19:30

Vezi și

Cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, olandezul de 27 de ani Martin Garrix, a făcut un show incendiar după miezul nopţii. A arătat încă o dată că merită cele 22 de milioane de dolari pe care le-a câştigat în cei patru ani de când mixează. Un val de entuziasm a cuprins arena şi când a urcat pe scenă rapperul French Montana, faimos pentru muzică, dar şi pentru excentricităţile lui. Primul lucru pe care l-a cumpărat când s-a îmbogăţit, a fost o maşină de un milion de dolari.

Organizatorii festivalului au fost amendaţi de ISU cu 2.500 de lei

Mai mulţi spectatori nu au mai ajuns la festival - poliţiştii i-au prins cu droguri şi le-au făcut dosar penal. Un polonez care mergea cu maşina spre Cluj Arena a fost oprit de agenţi şi testat - a ieşit pozitiv la metamfetamină. Când a văzut rezultatul, a luat-o la fugă, dar poliţiştii l-au prins şi încătuşat la câteva străzi distanţă. Azi-noapte, oamenii legii au prins în flagrant şi un bărbat care vindea droguri în apropiere de Cluj Arena. Dealerul a fost reţinut şi este anchetat pentru trafic de substanţe interzise.

Organizatorii festivalului au fost amendaţi de ISU cu 2.500 de lei pentru că nu luat măsuri să elibereze căile de evacuare. Agenţii economici au de plătit 14.500 de lei pentru nerespectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor. La noapte - ultima din festivalul de anul acesta - vor urca pe scenă, printre alţii, Armin van Burren şi David Guetta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Untold 2023. Fanii s-au înghesuit în a treia noapte de festival: 110.000 spectatori au venit să-i vadă pe French Montana şi Martin Garrix