Antena Meniu Search
x

Video UNTOLD 2023. Razie a poliţiei rutiere la intrarea în festival. Un şofer polonez a rupt-o la fugă, după ce ieşit pozitiv la metamfetamină

Încă o noapte de distracţie la Untold. Zeci de mii de oameni au dansat şi au petrecut până în zori la cele 8 scene de la festival. Muzică a fost pentru toata lumea. Cap de afiş, French Montana, aflat pentru prima dată în Romania, care a ţinut publicul în extaz. Au fost însă şi persoane care nu au mai ajuns la festival, pentru că au fost oprite de politişti, după ce au încălcat legea. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 08:41

Vezi și

A treia noapte de distracţie a început cu concertul de pe main-stage al rapperului marocano-american French Montana, aflat pentru prima dată în România. Artistul a cântat alături de fani şi le-a transmis chiar şi un mesaj. "Vreau ca toată lumea să se iubească în această seară, pentru că French Montana iubeşte România", a împărtăşit artistul.

French Montana şi Martin Garrix au animat seara

Iar acest lucru s-a văzut în reacţia publicului venit să îl asculte…Unii chiar din ţara artistului. 

Participant străin: Te iubesc, România!  America iubeşte România! E o petrecere mare şi chiar vă iubesc. Sunt un mare fan al României. 

Pe acelaşi subiect

Distracţie a fost pe toate scenele, pentru că muzica a fost pe toate gusturile. Acesta este şi motivul pentru care veteranii festivalului revin în fiecare an. 

Participant: Mă chinui de vreo 7 ani să îl văd pe Martin Garrix.  

Tinerii nu au simţit deloc oboseala acumulată din nopţile precedente, ei spun că muzica le-a dat un imbold de energie. După miezul nopţii, cel mai aşetaptat a fost DJ-ul Martin Garrix.

Razie a poliţiei pe străzi

Unii nu au avut norocul de a ajunge la Untold, chiar dacă aveau bilete. Un polonez care se îndrepta cu maşina către festival a fost oprit în trafic de politişti şi testat cu aparatul drugtest. În momentul în care a văzut rezultatul pozitiv la metamfetamina, a rupt-o la fugă. A fost prins şi încătuşat la câteva străzi distanţă.

Acţiunile poliţiştilor în trafic vor continua şi astăzi. Până acum, 80 de persoane au fost oprite de la intrarea în festival pentru că aveau asupra lor substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » UNTOLD 2023. Razie a poliţiei rutiere la intrarea în festival. Un şofer polonez a rupt-o la fugă, după ce ieşit pozitiv la metamfetamină