Antena Meniu Search
x

Cine este REGELE ŢEPELOR date în mai multe restaurante din Spania

Poliţiştii iberici l-au reţinut pe unul din capii bandei care a păgubit cu zeci de mii de euro mai multe restaurante. Între timp, presa identifică tot mai multe victime. Proprietarul unui restaurant din Santiago de Compostella crede că a fost păcălit de aceiaşi români şi reclamă o pierdere de opt mii de euro.

Vezi și

Poliţiştii iberici l-au reţinut pe unul din capii bandei care a păgubit cu zeci de mii de euro mai multe restaurante. Între timp, presa identifică tot mai multe victime. Proprietarul unui restaurant din Santiago de Compostella crede că a fost păcălit de aceiaşi români şi reclamă o pierdere de opt mii de euro.

Cu nicio lună în urmă, Horiţă Spoitoru şi-a căsătorit fiica în acest restaurant din Ponferrada. Iar socrul mare era Nicolas Viorel Mihalache. Numele fiului său apare în actele pe care proprietarii restaurantului le-au dat publicităţii în speranţa că-şi vor recupera paguba.

CITEȘTE ȘI: ACUZAŢII GRAVE la adresa Rusiei: Kremlinul a încălcat un tratat de dezarmare nucleară şi ameninţă NATO

Zece mii de euro, adică meniul a 200 de invitaţi, peste 30 de sticle de whiskey şi tot atâtea sticle de vin scump.

Pe acelaşi subiect

"Au ieşit într-un moment în care noi tocmai strângeam farfuriile şi paharele de pe mese. S-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. S-au mişcat extrem de repede, cât putea să dureze să mă duc 30 de metri mai încolo şi să revin din restaurant la bucătărie. Maximum 2 minute", a declarat Marco Arias, managerul restaurnatului.

CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ la Iaşi, unde un elev a fost găsit înjunghiat în casă. Fiul colonelului SRI ar fi încercat să însceneze o crimă

Gruparea a folosit aceeaşi tehnică în multiple ocazii. Iar potrivit martorilor, petrecăreţii par să fie aceiaşi. Câteva familii prietene, stabilite în nordul Spaniei, în zona oraşului Leon, care circulă cu maşini de lux şi consumă băuturi scumpe. Poliţia i-a identificat, însă cu greu le poate lua urma.

Unul dintre ei, un bărbat de 48 de ani a fost arestat şi urmează să fie prezentat mâine magistraţilor. Este, sigur, implicat în cel puţin una din ţepele de la cele două restaurante din zona Leon - botezul de la hotelul Carmen, din Bembire, unde paguba a fost de 2.000 de euro. 

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE CUMPLITĂ! Cel puţin 19 copii AU MURIT şi 30 au fost răniţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR (VIDEO)

Proprietarul unui restaurant din Santiago de Compostella crede că a căzut victima aceloraşi români cu câteva luni în urmă şi reclamă o pagubă de peste 8 mii de euro. A închiriat localul pentru un botez românesc. Cei 200 de invitaţi au petrecut, au mâncat şi au băut pe săturate, iar ce a rămas au cerut la pachet. În afara celor 3 mii de euro plătiţi sub formă de avans, patronul nu a mai văzut niciun cent. În acest caz, invitaţii au dispărut în timpul focului de artificii.

CITEȘTE ȘI: SHOW EROTIC de striptease, cu spectatori MINORI într-un club din Vaslui

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este REGELE ŢEPELOR date în mai multe restaurante din Spania