Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Cum trebuia să se încheie de fapt "Pretty Woman", unul dintre cele mai renumite filme din istorie (VIDEO)

Unul dintre cei mai renumiţi producători de film de la Hollywood, Jeffrey Katzenberg, a dezvăluit recent care era de fapt finalul pregătit iniţial pentru celebrul film "Pretty Woman/Frumuşica", care i-a transformat în staruri pe Julia Roberts şi Richard Gere.

Unul dintre cei mai renumiţi producători de film de la Hollywood, Jeffrey Katzenberg, a dezvăluit recent care era de fapt finalul pregătit iniţial pentru celebrul film "Pretty Woman/Frumuşica", care i-a transformat în staruri pe Julia Roberts şi Richard Gere.

Jeffrey Katzenberg, care a fost preşedintele studiourilor Disney, a declarat că filmul "Pretty Woman" avea un final mult mai întunecat, pelicula fiind iniţial scrisă ca o dramă neagră despre prostituția din New York. Astfel, personajul jucat de Julia Roberts ar fi trebuit să moară, la final, din cauza unei supradoze.

"Iniţial, Pretty Woman trebuia să fie un film clasa R despre o prostituată de pe Bulevardul Hollywood. Apropo, în versiunea originală - este destul de întunecat - cred că ea murea din cauza unei supradoze. Deci, a fost greu să convingem oamenii că ar trebui să facem un astfel de film la studiourile Walt Disney, mulţi nu puteau vedea aşa ceva. Însă, aşa cum se spune, restul este istorie", a povestit Jeffrey Katzenberg.

Pe acelaşi subiect

CITEȘTE ȘI: Filmul La La Land, ţinta păcălelilor! După gafa istorică de la Oscar, o FARSĂ de proporţii a fost pusă la cale în timpul unei gale în Germania

Pretty Woman este o comedie romantică scrisă de J.F. Lawton și regizată de Garry Marshall. Protagonoşti au fost Richard Gere, Julia Roberts şi Hector Elizondo.

Filmul a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări, estimate la 463,4 milioane de dolari, și astăzi fiind unul dintre cele mai de succes intrări în genul comedie romantică. Julia Roberts a primit un Golden Globe Award pentru rolul ei și o nominalizare la Premiul Oscar, iar scenaristul J.F. Lawton a fost nominalizat la Writers Guild Award și la Premiile BAFTA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA OPERĂ! Angela Gheorghiu îi acuză de lipsă de RESPECT pe responsabilii unui teatru din Buenos Aires

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » ŞOCANT! Cum trebuia să se încheie de fapt "Pretty Woman", unul dintre cele mai renumite filme din istorie (VIDEO)