Antena Meniu Search
x

Ursul "Rambo" nu se lasă prins. Primăria din Ploieşti a montat o cuşcă modernă, dar a prins un alt animal

Ursul "Rambo" îşi merită supranumele. Animalul a reuşit încă o dată să păcălească autorităţile şi a evitat o capcană ultramodernă instalată de autorităţi special pentru a-l prinde.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 18:10

De trei săptămâni încearcă că autorităţile din Ploieşti să pună mâna pe ursul poreclit de localnici Rambo. Pompieri, jandarmi, polițiști, medici veterinari şi vânători, asistaţi şi de drone sunt în căutarea ursului.

Administraţia locală din Ploieşti a apelat chiar şi la o capcană modernă pentru a prinde animalul, dar nici de această dată operaţiunea nu a avut succes. În schimb, în capcană a picat o pisică ce trecea întâmplător prin zonă. Potrivit Ziarul Incomod, cuşca a fost instalată în zona Vega, iar atunci când pisica a activat senzorii de mişcare, iar uşile cuştii s-au închis.

Conform sursei citate, cuşca a fost împrumutată de la autorităţile din Moeciu. Ursul "Rambo" a venit în zona în care a fost instalată capcana, dar a ocolit cu grijă cuşca şi a mers să mănânce mere din copacii aflaţi în jurul cuştii.

sursa foto: Ziarul Incomod

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ursul "Rambo" nu se lasă prins. Primăria din Ploieşti a montat o cuşcă modernă, dar a prins un alt animal