Antena Meniu Search
x

UTIL! TRUCURI care taie pofta de mâncare

Dacă vrei să slăbeşti şi îţi este mereu foame, iată câteva trucuri pentru a trece mai uşor peste această senzaţie

Dacă vrei să slăbeşti şi îţi este mereu foame, iată câteva trucuri pentru a trece mai uşor peste această senzaţie

1. Două căni de ceai fierbinte consumate în jurul orei 18:00 domolesc apetitul şi te ajută să iei doar o cină frugală. Ceaiul are efect diuretic, provocând eliminarea toxinelor din organism.

2. Consumă apă fierbinte cu zece minute înainte de masă – reduce senzaţia de foame şi, implicit, scade pofta de mâncare.

3. Când ţi-e poftă de dulciuri, consumă banane. Acest fruct nu e doar agreabil la gust, dar este mult mai sănătos decât orice produs de cofetărie.

4. Tărâţele de grâu - o dietă care dă rezultate excelente în combaterea obezităţii.  Tărâţele se administrează, într-o primă fază, câte 2 linguriţe de 3-5 ori pe zi, înainte de masă. Acestea uşurează procesul de digestie şi taie pofta de mâncare. În faza următoare, după 15 zile, se asociază tărâţelor o cană de ceai verde sau apă caldă înainte de masă, care fac să dispară senzaţia de foame. Atenţie! Taratele de grâu care se vând în pungi de nailon sau celofan nu sunt indicate; deoarece la ambalare este puţin probabil să aibă umiditate 0%, astfel că s-ar putea să fie mucegăite. De asemenea, cu cât sunt mai fin măcinate, cu atât sunt mai eficiente.

5.Oţetul de mere este campionul curelor de slăbire. Dimineaţa, la trezire, bea un pahar de apă în care ai amestecat două linguriţe de oţet de mere. Taie pofta de mâncare şi stimulează pierderea în greutate.

6. Dacă vi se face foame între mese, mâncaţi o bomboană. Nu conţine calorii, iar carbohidraţii se vor absorbi rapid în sânge, astfel că senzaţia de foame se va diminua. Tocmai din acest motiv, copiilor le este interzis consumul de dulciuri înainte de masă.

7. Consumaţi la o masă maximum una sau două felii de pâine neagră sau graham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » UTIL! TRUCURI care taie pofta de mâncare