Antena Meniu Search
x

Video "Vă pup și vă iubesc!". Doi tineri drogați au făcut live pe Facebook după ce s-au înfipt cu mașina furată într-un stâlp, în Baia Mare

S-au urcat drogaţi într-o maşină care nu le aparţinea şi au făcut-o praf, după ce au intrat cu ea într-un stâlp. Este isprava a doi tineri, din Baia Mare. 

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 08:46

Vezi și

Totul a început când unul dintre ei a cerut cheile maşinii unui amic, pentru a recupera dinăuntru un hanorac. În drum spre autovehicul, însă, s-a întâlnit cu un alt prieten, care a luat cheile şi s-a urcat la volan. Deşi ambii consumaseră droguri, cei doi au ieşit la plimbare pe străzile din oraş.

Au făcut live pe Facebook după accident

Cursa s-a oprit când automobilul a intrat într-un stâlp.

Şoferul a fost rănit şi a ajuns la spital, în timp ce pasagerul, care a scăpat teafăr, a ajuns la poliţie pentru a da explicaţii. Mai înainte, însă, cei doi au făcut un live pe Facebook, prin care l-au anunţat pe proprietarul maşinii despre accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Vă pup și vă iubesc!". Doi tineri drogați au făcut live pe Facebook după ce s-au înfipt cu mașina furată într-un stâlp, în Baia Mare