Antena Meniu Search
x

Video "Cum să consum aşa ceva, ferească Dumnezeu!". Şoferi prinși beți sau drogaţi la volan, pe străzile din România

Tot mai mulţi şoferi urcă la volan după ce au consumat substanţe interzise. Este şi motivul pentru care poliţiştii de la Rutieră organizează tot mai des razii. Azi-noapte, în doar câteva ore, cinci şoferi din Bucureşti au fost prinşi drogaţi la volan, iar doi dintre ei aveau şi substanţe psihoactive ascunse în maşini. Şi pe litoral, s-a lăsat cu amenzi şi permise reţinute.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 09:24

Vezi și

Distracţia, pe litoral, vine de multe ori la pachet cu tot felul de substanţe interzise. Din păcate, mulţi tineri se urcă la volan după ce consumă droguri în cluburi sau la terase, iar consecinţele sunt tragice. 

Noaptea trecută, poliţiştii de la rutieră le-au făcut o surpriză. Un tânăr a fost oprit de agenţii de la rutieră şi testat pentru droguri. A ieşit pozitiv la cannabis. Dar... susţine că este o greşeală. 

Nu am consumat nimic. Cum să consum aşa ceva, ferească Dumnezeu!

Și a ieşit pozitiv la ce?

Pe acelaşi subiect

Nu ştiu, la cannabis. 

Andreea Iliescu - IPJ Constanţa: Acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea de monstre biologice în vederea stabiliri substanţelor din sânge. 

Primii vizaţi au fost băieţii şi fetele de bani gata, care conduc bolizi de zeci de mii de euro. Cei care au trecut pe Bulevardul Mamaia, au fost traşi pe dreapta şi verificaţi. 

Nu te mai opri! Trage aer în piept şi cinci, şase secunde suflăm! Nici tare, nici încet!

Iar dacă unii şoferi au fost cuminţi la volan, pasagerii au golit sticlă după sticlă. 

Nu-i spuneţi lu mama...

Ce să nu-i spunem?

I-am zis că dorm! Ea ştie că-s acasă, că dorm! Am băut şi eu o bere, două, trei.. 

Șoferi drogați, și pe străzile Capitalei

Şi în Bucureşti a fost razie pe străzi. Până la miezul nopţii, cinci şoferi s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat drogaţi la volan. Doi dintre ei aveau şi substanţe interzise ascunse în maşini. Un câine lup antrenat pentru depistarea acestora, prezent la acţiune, le-a mirosit.

Oana Pîrvan - Brigada Rutieră: Colegii mei au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, conducând sub influenţa substanţelor interzise. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, aceştia au găsit pliculeţe ce ar conţine substanţe interzise.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Cum să consum aşa ceva, ferească Dumnezeu!". Şoferi prinși beți sau drogaţi la volan, pe străzile din România