Antena Meniu Search
x

Video "Vă termin pe toţi". La două săptămâni după ce a încercat să-şi ucidă soţia, un gălăţean a terorizat întreaga comună

Scene incredibile într-o comună din Galaţi. Un bărbat a lovit intenţionat maşina soţiei, chiar la grădiniţa la care aceasta oprise să îi ia acasă pe cei trei copii ai lor. S-a dus apoi la casa primarului, unde a tamponat încă două vehicule parcate, dar nu s-a oprit aici. A distrus şi maşina surorii, apoi le-a dat foc ambelor autoturisme. Acum două săptămâni ar fi încercat din senin să-şi ucidă soţia. 

de Adrian Obreja

la 25.01.2024, 20:08

Vezi și

O cameră de supraveghere l-a surprins pe bărbatul de 36 de ani în timp ce loveşte intenţionat una dintre maşinile parcate în faţa casei primarului din comuna Barcea, din judeţul Galaţi. Bărbatul coboară din autoturism, evaluează pagubele şi se urcă la volan. Dă cu spatele, accelerează puternic şi intră şi în cea de a doua maşină din faţa porţii. 

  • Constantin Zamfira, primar Barcea: Eram în şedinţă de consiliul local. M-a sunat un vecin, domn primar vedeţi că a luat un bidon de benzină şi a plecat. A zis: Da, eu sunt, vă termin pe toţi! 

La trei kilometri distanţă, face intenţionat un nou accident apoi dă foc la două maşini - a lui şi a surorii sale. 

  • Adrian Obreja, reporter Observator: Bărbatul a venit cu această maşină aici, a intrat intenţionat în cea de acolo, după care le-a stropit cu benzină şi le-a dat foc amândurora.   
Pe acelaşi subiect

Până să intervină pompierii, vehiculele s-au făcut scrum. 

  • Reporter: De ce a venit să vă dea foc?
  • Sora bărbatului: Pentru că are probleme cu capul. Are tulburare psihotică. A fost internat inainte de sărbători, două săptămâni la psihiatrie. Mi-a promis că îmi dă foc. Nu trebuie să-i dea drumul doamna doctor.

Bărbatul a avut un comportament violent şi haotic încă de la prânz

S-a dus mai întâi la grădiniţa copiilor, unde a intrat cu putere în maşina soţiei şi a aruncat-o într-un şanţ. Nu s-a gândit o clipă că ar putea să îi rănească pe cei mici. Norocul lor a fost că încă erau în clădire, iar în autoturism aştepta doar cumnata individului. 

  • Constantin Zamfira, primar Barcea: El are pică pe toată familia că l-au forţat să se ducă la spital. 
  • S-a mai luat de oameni pe la o pizzerie, să le dea cu oameni cu sticla în cap. Făcea prostii, se lua de oameni, îi bătea. De câte ori făcea o prostie îşi cerea scuze, apoi iar făcea. 

Familia bărbatului spune că individul a început să se poarte nebuneşte în urmă cu două săptămâni. Atunci, din senin, a încercat să-şi omoare soţia. Acum individul a fost încătuşat şi dus la spital pentru a vedea dacă a băut sau a consumat droguri. Poliţiştii i-au deschis un dosar pentru distrugere şi vatămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Vă termin pe toţi". La două săptămâni după ce a încercat să-şi ucidă soţia, un gălăţean a terorizat întreaga comună