Antena Meniu Search
x

Video Gălăţean, cercetat după ce a lovit intenţionat maşina soţiei. La final, şi-a incendiat propriul autoturism şi pe cel al surorii sale

Un gălăţean de 36 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi este cercetat de poliţişti după ce a lovit maşina soţiei, în care se afla cumnata sa şi pe cea a unui bărbat de 50 de ani din comunca în care locuieşte. La final, bărbatul a mers la sora sa, unde şi-a ars propria maşină, dar şi pe cea a femeii, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 16:50

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi ANUNŢĂ CĂ a fost sesizat telefonic, joi, prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, ar fi lovit în mod intenţionat, un alt autoturism. Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti, s-a stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat pe strada Margaretelor, în zona unde se află o grădiniţă şi ar fi lovit de mai multe ori un alt autoturism staţionat, aparţinând soţiei acestuia, o femeie de 32 de ani. În acel moment, în autoturismul lovit se afla o singură persoană pe locul din dreapta faţă, respectiv cumnata bărbatului, de 36 de ani, care a reuşit să iasă din maşină, fiind rănită uşor. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

A lovit maşina soţiei şi a incendiat-o pe cea a surorii sale

După ce a lovit maşina soţiei, bărbatul s-a deplasat în aceeaşi localitate la domiciliul unui alt bărbat, de 50 de ani, unde ar fi lovit, tot cu intenţie, două autovehicule parcate în faţa imobilului şi care aparţin acestuia din urmă.

Ulterior, acesta s-a deplasat în satul Podoleni, din comuna Barcea, la adresa de domiciliu a surorii sale, de 40 de ani, unde ar fi incendiat atât maşina pe care a condus-o şi cu care a lovit celelalte autoturisme cât şi un autoturism ce aparţine surorii sale.

Pe acelaşi subiect

Pentru stingerea celor două autoturisme incendiate a fost necesară intervenţia pompierilor.

„Joi, dispeceratul 112 a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la doua autoturisme, in localitatea Podoleni, comuna Barcea, judeţul Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Garda Iveşti şi echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tecuci, pompierii reuşind să lichideze incendiul în limitele găsite. A ars un autoturism VW Passat în proporţie de 100% , iar la al doilea autoturism marca Mercedes C220 a ars zona compartimentului motor. Cauza incendiului este acţiunea intenţionată a unei persoane, care ar fi rudă cu persoana păgubită”, a transmis ISU Galaţi.

Poliţiştii au pornit în căutarea bărbatului şi l-au depistat în localitatea Podoleni, fiind condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice pentru a stabili dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive. 

În cauză, va fi deschis dosar privind infracţiunile de vătămare corporală şi distrugere, iar, în funcţie de rezultatele cercetărilor, se va putea extinde urmărirea penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Gălăţean, cercetat după ce a lovit intenţionat maşina soţiei. La final, şi-a incendiat propriul autoturism şi pe cel al surorii sale