Antena Meniu Search
x

Video "Vai de viaţa mea! Unu-i mort aici!" S-au întrecut în liniuţe spre moarte. Trupurile tinerilor au fost aruncate pur şi simplu pe câmp

S-au întrecut spre moarte! Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar unul a ajuns în comă la spital după ce au participat la o cursă ilegală de maşini. Tinerii făceau liniuţe, pe câteva sute de euro. Culmea, zilele trecute, unul dintre ei a participat la un raliu ilegal pe Autostrada A4, în Constanţa, şi avea permisul suspendat.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.01.2022, 19:10

Vezi și

Sunt imagini de la raliul ilegal de acum trei zile. Două maşini puternice s-au luat la întrecere pe autostrada A4, care face legătura între Agigea și Ovidiu. Cursa, pe care s-au pariat câteva sute de euro, a fost transmisă live pe Facebook. Şoferii jucau o ruletă mortală. Goneau cu o viteză inconştientă, deşi pe acolo circulau şi alte maşini.

La volanului unuia dintre bolizi era Biţu. Bărbatul în vârstă de 40 de ani se lăuda că este campionul şoselelor.

Martor: Băieţi, din ce am văzut eu, a intrat "cinciarul" primul, după care a intrat Biţu, acum să vedem... hop, hop!

Biţu: 550 diesel, 450 de cai. Îţi dai seama. Cred că am trecut cu vreo 20 (n.r.: km/h) diferenţă pe lângă el.

Pe acelaşi subiect

S-au întrecut în cursă până la moarte

După cursa ilegală, şoferul s-a ales cu permisul suspendat. Dar nu a renunţat. Azi, şi-a lăsat un nepot la volan. Iar în spate, mai era încă un nepot. La ieşirea din Nazarcea, maşina lor a zburat de pe drumul judeţean. Imaginile, surprinse imediat după accident, sunt înfiorătoare. Toţi cei trei ocupanţi au fost aruncaţi pe câmp. Niciunul nu avea centură.

Martor: Vai de viaţa mea! Unu-i mort aici!

Fratele lui Biţu: Erau în întrecere şi ăstalaltul a intrat peste el şi a pierdut controlul la volan.

A încercat să-l intimideze, să-l câştige. Da, a încercat să-l intimideze.

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În urma accidentului rutier, doi bărbaţi în vârstă de 30, respectiv 40 de ani, au decedat, iar un alt bărbat a fost rănit grav. 

Maşina celui cu care se întreceau a dispărut imediat. Singurul supravieţuitor al accidentului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, este în comă la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Vai de viaţa mea! Unu-i mort aici!" S-au întrecut în liniuţe spre moarte. Trupurile tinerilor au fost aruncate pur şi simplu pe câmp