Antena Meniu Search
x

“Zmeii” din trafic, lăsați fără certificate de înmatriculare de inspectorii RAR. Nici cei cu vehicule cu defecţiuni tehnice nu au scăpat

Şi-au modificat maşinile sau motocicletele pentru a se da zmei în trafic, însă i-a costat mai mult decât se aşteptau. O acţiune a poliţiei împreună cu inspectorii de la RAR a lăsat, în doar două nopţi, 28 de şoferi din Bucureşti fără certificate de înmatriculare. Şi cei care aveau vehicule cu defecţiuni tehnice s-au ales cu amenzi în valoare totală de aproape 20 de mii de lei.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 10:06

Vezi și

Poliţist: Aveţi modificări aduse maşinii?

Şofer: Da.

Poliţist: Ce anume?

Şofer: Ţeavă goală. 

Pe acelaşi subiect

Poliţist: Ţeavă goală, nu? E bine. Păi de ce aţi făcut treaba asta?

Şofer: Sunt tânăr...

Poliţist: Asta nu e o scuză, să ştiţi. Pentru asta rămâi fără talon. 

Poliţiştii au fost atraşi de zgomotul puternic al tobei de eşapament. Aşa că au decis împreună cu inspectorii Registrului Auto Român să verifice maşinile care nu au condiţii tehnice necesare pentru a circula pe drum. Cele mai multe maşini aveau modificări ale sistemului de evacuare a noxelor, anvelope neconforme sau folii neomologate. Nici motocicliştii nu au fost trecuţi cu vederea. 

"S-a constatat faptul că motocicleta prezenta modificări neomologate la sistemul de evacuare a noxelor precum şi deficienţe la sistemul de iluminare. Persoana în cauza a fost sancţionată contravenţional, totodată fiind dispusă şi reţinerea certificatului de înmatriculare", spune Andra Arsintescu, reprezentant Brigada Rutieră.

În doar două nopţi au fost controlate peste 70 de autovehicule şi s-au aplicat 61 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 19.500 lei. 28 de certificate de înmatriculare au fost reţinute pentru defecţiunile tehnice constatate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » “Zmeii” din trafic, lăsați fără certificate de înmatriculare de inspectorii RAR. Nici cei cu vehicule cu defecţiuni tehnice nu au scăpat