Antena Meniu Search
x

Vanda Vlasov si-a lansat cartea "Idei in Cuvinte"

Vanda Vlasov, sora geamana a celebrei creatoare Ingrid Vlasov, si-a lansat cartea "Idei in Cuvinte". Este o carte atipica, despre toleranta, intelepciune si despre Dumnezeu. "Idei in cuvinte" este dedicata tuturor oamenilor care inca mai incearca sa se regaseasca.

Vezi și

La eveniment au fost prezente personalitati ale vietii publice, oameni de cultura, politicieni si oameni de televiziune.

Vanda Vlasov este jurist, notar public si prim-vicepresedinte al Curtii de Arbitraj de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. In trecut, ea a mai lansat doua carti in domeniul juridic. "Idei in cuvinte" este o carte spirituala, dedicata omului de rand.

“Intr-o zi am gandit pur si simplu pe hartie, a fost ziua in care am inteles ca lumea in care traiesc eu exista, dar lumea in care traieste sufletul meu conteaza. Nu este o carte care am scris-o pentru ca oamenii sa ma descopere pe mine, ci este o carte prin care oamenii se vor descoperii pe ei”, a declarat Vanda Vlasov.

"Idei in Cuvinte" vorbeste despre trezirea spirituala, care ne va ajuta sa fim mai toleranti. Alaturi de autoare au fost familia si prietenii de suflet.

“Este o carte emotionanta.care emotioneaza , foarte sensibila si este acea carte pe care o lasi pe noptiera si la care mai revii din cand in cand, nu doar o citesti si o pui in biblioteca”, a spus sora autoarei, Ingrid Vlasov.

“Este o sensibilitate care incearca sa articuleze o replica data vietii care se urateste pe zi ce trece si daca sensibilitatea inca mai poate da replica uratului, inseamna ca exista poezie”, a declarat dan Puric.

"Idei in Cuvinte" se gaseste in librariile din toata tara, dar poate fi achizitionata si online, de pe site-ul www.elefant.ro si a fost publicata de editura Litera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vanda Vlasov si-a lansat cartea "Idei in Cuvinte"