Antena Meniu Search
x

Primele imagini din apartamentul groazei, după crima şocantă din Reghin! Un bărbat şi-a omorât soţia şi i-a dat foc, imediat după pronunţarea divorţului (Video)

Bărbatul din Reghin care şi-a ucis soţia şi a dat foc casei în care femeia se afla împreună cu mama sa va fi dus astăzi în faţa judecătorilor.

Bărbatul din Reghin, care şi-a ucis soţia şi a dat foc casei în care femeia se afla împreună cu mama sa paralizată, va fi dus astăzi în faţa judecătorilor după ce a petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Individul s-a răzbunat după ce soţia sa a obţinut divorţul şi a depus plângeri de hărţuire.

Individul şi-a înjunghiat soţia de 11 ori şi a încercat să ascundă urmele incendiind casa.

Femeia se temea pentru viaţa ei şi cerea cu disperare ajutor, atât poliţiştilor, cât şi judecătorilor, însă nimeni nu a reuşit să o salveze la timp. 

  • Citeşte şi Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)

Bătrâna are arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpului, şansele acesteia de supravieţuire fiind minime.

Mai jos, imagini din apartamentul unde a avut loc oribila crimă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele imagini din apartamentul groazei, după crima şocantă din Reghin! Un bărbat şi-a omorât soţia şi i-a dat foc, imediat după pronunţarea divorţului (Video)