Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vasile Turcu şi-a plănuit sinuciderea. Salvat de soţie, riscă să rămână paralizat

Vasile Turcu şi-a plănuit gestul extrem, dar ar fi acţionat astfel încât nimeni să nu-i ghicească intenţiile sinucigaşe. Sunt informaţii pe care ancheta le scoate la iveală după ce soţia a vorbit cu poliţiştii. Ea l-a găsit aproape fără viaţă în sala de fitnes din subsolul vilei în care locuiesc.

de Redactia Observator

la 02.03.2017 , 19:45

Vasile Turcu şi-a plănuit gestul extrem, dar ar fi acţionat astfel încât nimeni să nu-i ghicească intenţiile sinucigaşe. Sunt informaţii pe care ancheta le scoate la iveală după ce soţia a vorbit cu poliţiştii. Ea l-a găsit aproape fără viaţă în sala de fitnes din subsolul vilei în care locuiesc.

-Ce ştiţi de domnul Turcu? Cum se simte? Ce v-au spus medicii?

Acasă la Vasile Turcu intră şi ies apropiaţi, rude şi prieteni ai celor doi fii ai afaceristului. Niciunul nu spune nimic. Familia şi şoferul au stat deja de vorbă cu anchetatorii. Şi ies la iveală noutăţi. Soţia le-ar fi spus că nimic nu anunţa gestul extrem. Ar fi vorbit de dimineaţă, iar la un moment dat nu l-a mai văzut în jur. L-ar fi căutat prin casă...

Vezi și

-Aici, în subsolul acestei vile, Vasile Turcu şi-a pus în aplicare planul. Soţia era în casă şi când a văzut că sala de sport este închisă s-a speriat şi a chemat menajera.

Pe acelaşi subiect

Surse din anchetă spun că, lângă el, poliţistii au găsit un bilet de adio care ar fi început aşa. «Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»

Cuvinte adresate celor doi fii şi soţiei. Cea care, în stare de şoc, a şi sunat la ambulanţă. Era ora 10 şi 6 minute. Salvarea a plecat spre el la 10 şi 15 minute, pentru că agitată, soţia lui Turcu nu ar fi dat deloc detalii pentru localizare. O oră mai târziu, Vasile Turcu a fost stabilizat. 

-De mai bine de 24 de ore, milionarul Vasile Turcu este internat la secţia de terapie intensivă. Este în comă, iar medicii vor să vadă cât de gravă este starea lui pentru a-l supune unor investigaţii cât mai amănunţite.

Familia le-a interzis doctorilor să scape şi cel mai mic detaliu către presă. Se vorbeşte însă că, pe lângă multiple fracturi în zona toracelui şi un edem cerebral, Turcu ar avea şi fractură de coloană cervicală. Iar dacă îşi revine, riscă să rămână paralizat.

Băieţii şi soţia stau alături de el, la spital, iar de dimineaţă a fost în vizită şi Giovani Becali. Prietenii de la echipa de fotbal, dar şi de la clubul sportiv Dinamo aşteaptă şi ei veşti. 

-Mie nici în acest moment nu-mi vine să cred la cum îl ştiam eu pe domnul Turcu.

-Nici noi nu ştim exact în ce stadiu se află dânsul, ce a păţit.

-Omul are sensibilităţile lui şi nu poţi să ştii ce e în interiorul lui, dar nu era Vasile omul care să facă gestul ăsta, aşa.

Cunoscuţi ai afaceristului spun însă că omul de afaceri, cu o avere de aproape 30 de milioane de dolari, ar fi ajuns la fundul sacului şi ar fi avut datorii. În plus, l-ar fi speriat şi vizita recentă la DNA. Alţii cred că ar fi intrat în depresie şi ar fi vrut chiar să divorţeze. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Vasile Turcu şi-a plănuit sinuciderea. Salvat de soţie, riscă să rămână paralizat