Antena Meniu Search
x

Alice, o tânără sexy din Satu Mare, are un succes extraordinar în luptele MMA

Vezi și

La 24 de ani, o tânără din Satu Mare are un succes extraordinar în luptele MMA! Interesant este că, atunci când o întâlneşti, nimic nu-ţi sugerează că practică un sport de contact.

La prima vedere, Alice este tânără care oricare alta, care are putea avea ca pasiune gimnastica aerobică!

-Eu chiar sunt feminină şi mă îmbrac în primul rând foarte feminin şi multă lume îmi spune, după ce intră în vorbă cu mine, sunt îmbrăcată normal, ca o femeie, şi toţi îmi spun: "A, păi, nu arăţi ca o luptătoare!"

Sunt însă semne care îi trădează pasiunea cea mai mare. La arcade şi pe faţă, poartă urmele unor tăieturi, unele abia vindecate.

Pe acelaşi subiect

-După o singură luptă, am avut-o în Polonia, am pierdut-o la puncte, dar după lupta aia aveam două tăieturi la arcade, sunt foarte sensibilă la arcade, foarte uşor mă tai. Şi am avut un ochi umflat!

Dar sunt lucruri de care îşi aminteşte cu zâmbetul pe buze. Pentru că Alice face totul de plăcere. Este feroce în ring, dar o mostră de blândeţe când nu este în competiţie. Mai mult, lucrează ca voluntar la un adăpost de câini din Satu Mare şi e o vegetariană convinsă.

-Am început să mănânc mai sănătos, dar toată lumea ştie că nu pot să renunţ la ciocolată. Ciocolata este viaţa mea.

Tânăra era foarte băieţoasă când era în liceu. Îi plăceau jocurile de strategie sau de bătăi pe calculator şi purta haine largi. Acum, îmbracă fuste şi rochii mulate, ori de câte ori are ocazia. Dar a mai păstrat totuşi ceva din anii adolescenţei.

-Eram foarte mămoasă. Eram toată ziua: "Mami, mami"... Mami în sus, mami în jos.

Alice Ardelean a început cu kickboxing-ul. A câştigat până acum 20 de meciuri, iar la MMA s-a impus în 3 din 8 disputate. Şi nu vrea să se oprească aici...

-A început chiar de jos. Încet, încet, a ajuns unde a ajuns. Sincer, nu mă aşteptam să ajungă aşa departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Alice, o tânără sexy din Satu Mare, are un succes extraordinar în luptele MMA