Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Veşti proaste despre poliţistul tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuţi: 'Este susţinut de aparate şi în comă indusă'

Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia în timpul unei percheziţii, este în continuare în stare critică.

de Redactia Observator

la 08.12.2017 , 11:20

Veşti proaste despre poliţistul tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuţi: 'Este susţinut de aparate şi în comă indusă' - Facebook

Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia în timpul unei percheziţii, este în continuare în stare critică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie 'Nicolae Oblu' din Iaşi, Marius Dabija, a declarat, în această dimineaţă, că poliţistul din Suceava se află în continuare la Terapie Intensivă, acolo unde este ţinut în comă indusă, prognosticul fiind în continuare rezervat.

'Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeaşi stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic şi este susţinut de aparate', a spus Marius Dabija.

Articolul continuă după reclamă

Poliţistul Ciprian Sfichi a fost grav rănit, marţi dimineaţă, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate l-a atacat şi rănit, cu o sabie, pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, 'rănindu-l foarte grav la cap şi braţ'.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Veşti proaste despre poliţistul tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuţi: 'Este susţinut de aparate şi în comă indusă'