Antena Meniu Search
x

Vicepreședintele SUA vine în România. Șoferii, sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore

Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, face, vineri, o vizită în România, urmând să fie primită de preşedintele Klaus Iohannis. Autorităţile anunţă restricţii de trafic în Bucureşti, în intervalul 12.00 – 17.00.

de Redactia Observator

la 10.03.2022, 12:05

Vicepreședintele SUA vine în România. Șoferii, sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore
Vicepreședintele SUA vine în România. Șoferii, sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore - Profimedia

Poliția Capitalei anunță că s-au dispus o serie de măsuri și recomandări cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

„Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București le certe șoferilor să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor”, informează Poliția Capitalei.

Poliția recomandă evitarea DN1 timp de 5 ore

Șoferii sunt sfătuiți ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

„Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România”, se mai arată în comunicat.

Vicepreședintele american Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vicepreședintele SUA vine în România. Șoferii, sfătuiți să evite DN1 vineri, timp de 5 ore