Antena Meniu Search
x

Video Portavionul francez cu propulsie nucleară, mai aproape de ţara noastră. Vicepreşedintele SUA ar putea ajunge în România

Franţa trimite portavionul cu propulsie nucleară Charles de Gaulle în apărarea frontului estic al Alianţei Nord-Atlantice.

de Redactia Observator

la 04.03.2022, 08:03

Vezi și

Nava, care nu are armament nuclear, doar propulsie nucleară, se află în Mediterana de Est încă din luna februarie, iar potrivit unei declaratii a ministrului apararii Francez, se îndreapta spre Romania. Misiunea aeronavelor de pe portavion va fi sa survoleze, preventiv, ţara noastră, Polonia şi Ţările Baltice. 

Vicepreşedintele SUA ar putea ajunge în România

De asemenea, Casa Albă a transmis că discută despre o posibilă vizită a vicepreşedintelui Kamala Harris la Bucureşti şi Varşovia, pentru a demonstra solidaritatea Statelor Unite cu ţările de pe flancul estic al NATO. 

Dacă va ajunge în ţara noastră, Kamala Harris va vizita trupele americane staţionate la noi şi ar putea merge la graniţa cu Ucraina, în punctele în care refugiaţii ne intră în ţară. Vizita în România ar putea avea loc în săptămânile viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Portavionul francez cu propulsie nucleară, mai aproape de ţara noastră. Vicepreşedintele SUA ar putea ajunge în România