Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Vii la plajă şi dai de nişte idioţi din ăştia". Reacția unui turist venit în Eforie, după bătaia de zile mari dintre 3 bărbați

Val de violenţe pe litoral, unde peste 80 de mii de oameni au venit să se relaxeze în minivacanţa de Rusalii. Au fost, însă, momente de panică în cea mai aglomerată staţiune. Trei bărbaţi s-au bătut în mijlocul a sute de oameni pe care i-au pus în pericol, iar o familie cu copii mici a fost atacată în maşină. În total, 300 de poliţişti au fost în misiune în această perioadă, în staţiunile de la malul mării. 

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 19:35

Cele mai şocante scene s-au petrecut într-un punct aglomerat din staţiunea Eforie-Nord, cea mai căutată de turişti vara aceasta. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare cu sălbăticie. Fără să ţină cont că în jur erau şi copii pe care puteau să îi rănească. Scandalul ar fi pornit de la tatăl unui copil, care i-a cerut socoteală angajatei de la un loc de joacă.

"Au intrat aici pe terasă, doi dădeau în unul, eu strigam la ei. Au luat un scaun de aici, au vrut să dea, i-am ţinut eu scaunul. Luase un cântar să arunce după ăla, am ţipat la el", a declarat un martor. 

Femeile care îi însoţeau pe doi bătăuşi, dar pentru scurt timp

Articolul continuă după reclamă

Femeile care îi însoţeau pe doi bătăuşi au reuşit să îi domolească la un moment dat, dar pentru scurt timp. Agresorii au ţâşnit din nou pe terasa localului ca să îi mai dea nişte pumni rivalului. Toţi trei au fost duşi la spital după altercaţie, dar au fugit înainte de să fie examinaţi. Poliţiştii au început o anchetă, dar turiştii nu se simt în siguranţă.

Pe acelaşi subiect

"Nu văd niciun poliţist local în zonă sau ceva de genul, nimeni de la securitate privată. Nu există aşa ceva, mi se pare anormal", a declarat un turist.

"Vii la plajă şi dai de nişte idioţi din ăştia şi te ia la bătaie pur şi simplu", s-a arătat revoltat un alt turist. 

Violenţa a izbucnit şi în trafic. Angajatul unei firme de distribuţie este anchetat de poliţişti pentru că a atacat maşina unei familii cu doi copii - a lovit geamul şoferului cu un baston telescopic, după un incident pe o şosea din sudul litoralului.

Val de violențe pe litoral

Ideea de vacanţă şi relaxare pe litoral a dispărut încă de vineri.

La Eforie-Nord, mai mulţi turişti au fost la un pas să agreseze salvamarii. Aceştia scoseseră din mare un turist care intrase în valurile agitate în ciuda steagului roşu care interzicea acest lucru.

Acest incident i-a făcut pe mulţi turişti să simtă lipsa unei intervenţii ferme. Ca a jandarmului fost luptător în Legiunea Străină, care a potolit vara trecută, de unul singur, un grup de tineri care făceau haos pe plaja de la Costineşti.

De joi, aproape 400 de poliţişti din toată ţara vor fi detaşati pe litoral până în septembrie pentru a menţinea ordinea în staţiuni. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Vii la plajă şi dai de nişte idioţi din ăştia". Reacția unui turist venit în Eforie, după bătaia de zile mari dintre 3 bărbați