Antena Meniu Search
x

VINERI 13: Ce să NU faci ca să scapi cu bine de ziua asta

Astăzi este o zi foarte proastă pentru superstiţioşi. Este ziua în care toate merg prost. Totuşi, există câteva lucruri care ne pot salva.

Astăzi este o zi foarte proastă pentru superstiţioşi. Este ziua în care toate merg prost. Totuşi, există câteva lucruri care ne pot salva.

De-a lungul timpului cercetătorii au încercat să dezlege misterul din spatele zilei de vineri 13. Aceştia nu au găsit nici o dovadă care să ateste gradul ridicat de pericol aferent acestei zile. Astfel, simplul fapt că mulţi oameni chiar cred cu tărie că vineri 13 aduce ghinion face ca această zi să fie periculoasă.

Sugestia este cel mai bun remediu pentru a îndepărta lucrurile nedorite. Totuşi, nu ar fi rău să urmăm câţiva paşi simpli care ne feresc de ghinoin:

1. Primul pas începe cu o seară înaintea zilei de vinery 13 sau chiar şi dimineaţa. E bine să te gândeşti la lucrurile pozitive din viaţa ta pentru că astfel te încarci cu energie pozitivă care te va ajuta să combaţi energia negativă din ziua de vineri 13. Energia negativă nu vine neapărat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstiţioşi din jurul tău care răspândesc un fel de panică în jurul lor.

Pe acelaşi subiect

2. Dacă este o persoană care crede în tradiţii, atunci te va ajuta să te linişteşti dacă freci usturoi pe la praguri în seara de dinainte de vineri 13, pentru a ţine departe spiritele rele.

3. În ziua de vineri 13, încearcă să nu te aventurezi în fapte măreţe, ci continuăţi ziua normal, dar cu precauţie.

4. Poartă ceva roşu pe tine pentru a ţine deochiul departe.

5. Pune-ţi un accesoriu din aur, căci acest metal preţios echilibrează aura celui care îl poartă, ferindu-l totodată de energiile nocive din jur

6. Aruncă puţină sare peste umăr înainte să ieşi din casa pentru a reduce riscul de a te certa cu cineva în ziua de vineri 13.

7. Poartă o ţinută colorată (care să conţină roşu contra deochiului) pentru a-ţi ridica moralul şi a-ţi îmbunătăţi starea de spirit.

8. Întâlneşte-te în oraş, într-un local liniştit, cu cineva foarte drag ţie sau caută compania acelor persoane nesuperstiţioase care reuşesc mai mereu să-ţi însenineze ziua.

9. Sparge un pahar ca să spargi necazul din casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » VINERI 13: Ce să NU faci ca să scapi cu bine de ziua asta