Antena Meniu Search
x

Video Visul frumos s-a terminat. Ce spunea Simona Halep imediat după căsătoria cu Toni Iuruc: Îşi dorea trei copii de la viaţă

A fost ultimul break între Simona Halep şi Toni Iuruc. Ce doi au ajuns astăzi în faţa unui avocat pentru a-şi lua rămas bun oficial şi pentru a pune la punct ultimele detalii ale despărţirii. Sportiva a părăsit şi căminul conjugal în această dimineaţă. Cel mai probabil, Simona se va concentra acum în special pe cariera sa, alături de antrenorul ei, Patrick Mouratoglu. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.09.2022, 19:24

Vezi și

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost împreună astăzi. Pentru scurt timp. S-au întâlnit la un birou de avocatură de pe Calea Dorobanţilor pentru a stabili termenii divorţului. Au venit separat şi au plecat separaţi.

Toni Iuruc: Am plecat pe drumuri separate. Nu căutaţi senzaţionalul, că nu există. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relaţii foarte normale. Nu căutaţi senzaţionalul. Nu aveţi ce să găsiţi. Aşa e în viaţă.

În cursul dimineţii, Simona îşi luase bagajele de la vila din cartierul Primăverii, ajutată de mama sa. Simona şi soţul său au cumpărat imobilul în vara anului 2020. Aproape un an au durat lucrările de renovare, iar cei doi s-au mutat în mai anul trecut

Pe 15 septembrie, Simona spunea DA vieţii de familie şi părea că nu va mai trece mult timp până când va spune ADIO tenisului. 

Pe acelaşi subiect

Simona Halep: Sunt fericită, mă simt bine şi nu mai sunt speriată, pentru că acum câţiva ani spuneam că nu pot fi o soţie bună, dar se pare că sunt.

Ce spunea Simona Halep imediat după căsătoria cu Toni Iuruc

Toni Iuruc continua să o însoţească la turnee, dar gândul le era în altă parte.

''Ce îţi doreşti de la viaţă, Simona?

Copii!

"Câţi?

Aş îndrăzni să spun trei copii, dar probabil că vor fi doar doi. Nu mai e timp pentru trei copii.''

Australian Open avea să fie ultimul turneu cu Toni Iuruc în tribune. Apoi Simona lua o decizie surprinzătoare. Era început de martie când pleca în Franţa, la Biot, acolo unde este Academia Mouratoglou. Iar o lună mai târziu venea anunţul ce făcea înconjurul lumii tenisului.

"Încântată de un nou capitol. Hai la treabă, Patrick!"

"Foarte încântat şi eu!", răspundea imediat antrenorul francez.

Trei săptămâni mai târziu, Mouratoglu apărea prima dată în loja Simonei la Madrid. Iar dubla campioană de Grand Slam îşi regăsea zâmbetul.

Simona Halep: Mi-a reaprins flacăra foarte repede. Nu prea mă aşteptam, pentru că nu sunt foarte deschisă şi nu mi-e uşor să am încredere în cineva. Dar când am încredere, pot face schimbări.

Patrick Mouratoglu: Ne-a arătat cât de puternică este mental. Şi simt că are încredere în ea. Iar această combinaţie poate face minuni.

Reporter: De ce râzi?

Simona Halep: Felul în care vorbeşte. Am nevoie de o astfel de încredere.

Nici priorităţile nu mai erau aceleaşi.

Simona Halep: Chiar am crezut că mă voi lăsa la 30 de ani şi voi avea copii, familie, gata cu tenisul. Dar am greşit. Nu vreau să mă opresc. Vreau să mai joc câţiva ani. 

Alături de Mouratoglu, Simona a revenit în top 10 mondial, cu o semifinală la Wimbledon şi un titlu la Toronto. Şi povestea continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Visul frumos s-a terminat. Ce spunea Simona Halep imediat după căsătoria cu Toni Iuruc: Îşi dorea trei copii de la viaţă