Antena Meniu Search
x

Video Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep. Momentul în care s-a produs ruptura între cei doi

Simona Halep divorţează. Toni Iuruc a confirmat deja separarea. Cei doi vor merge la notar în zilele următoare pentru a oficializa despărţirea. Sportiva şi omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie anul trecut, iar nunta era programată în noiembrie, la Sinaia.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 19:36

Vezi și

Anul trecut, în septembrie, Simona Halep îi jura iubire lui Toni Iuruc, un bărbat cu 13 ani mai mare ca ea. Simona -  campioană pe terenul de tenis. Proaspătul soţ -  campion în afaceri şi în cuceriri, cu două divorţuri la activ. Lanţul de iubie nu a ţinut niciun an, iar cei doi ar fi decis să pună capăt mariajului.

Momentul în care s-a produs ruptura între cei doi

Surse Observator spun că însurăţeii ar urma să ajungă zilele următoare în faţa unui notar pentru a-şi încheia socotelile. Relaţia Simonei ar fi intrat pe linie moartă încă din vară. În speranţa că nu vor ajunge la divorţ, părinţii campioanei ar fi organizat o vacanţă fulger în Grecia. Paradisul elen nu i-a convins şi s-ar fi întors decişi să-şi vadă fiecare de drum, separat.

Cei doi au fost văzuţi ultima dată împreună luna trecută, în New York, cu două zile înainte de US Open, acolo unde Simona avea să piardă, suprinzător, în primul tur. Peste două luni, în noiembrie, aveau programată nunta, la Cazinoul din Sinaia. N-a fost cu noroc. Sursele Observator spun că, de câteva luni, familiile nu au mai oferit informații despre petrecere sutelor de invitaţi. 

Ilie Năstase: Ea ştie ce se întâmplă şi atât. Mâine ei poate se împacă şi eu rămân ca prostul cu declaraţia mea de prost.

Simona şi Toni Iuruc se cunosc din 2018 şi s-au căsătorit civil toamna trecută. A urmat o ceremonie de poveste, desprinsă parcă din filme, într-un local de lux din Mamaia. Alături le-au fost 300 de invitaţi. Nu au lipsit foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi preşedintelui României. Klaus Iohannis nu a venit. Dar marele absent a fost Ion Ţiriac, ani de zile mentorul Simonei Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep. Momentul în care s-a produs ruptura între cei doi