Antena Meniu Search
x

Vremea 4 iulie 2021. Ploi cu caracter torențial, fulgere și condiții de grindină

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 4 iulie 2021.

În noaptea de sâmbătă spre duminică în nord-vest, centru și la munte vor fi înnorări, local va ploua și sub formă de averse și se vor semnala descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, doar izolat cu ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

Vremea 4 iulie 2021

Vremea, duminică, 4 iulie 2021

Observator

Vremea duminică 4 iulie 2021

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în nord, centru și sud-est. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice, sud-vestice și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât cele maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 20 de grade.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

Vremea 4 iulie 2021

Vremea, duminică, 4 iulie 2021

Observator

Vremea pe litoral

Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 26?27 de grade, iar cele minime de 19?21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 19 și 25 de grade.

Vremea 4 iulie 2021

Vremea, duminică, 4 iulie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea se va încălzi ușor, dar va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în Carpații Orientali, în jumătatea de est a Carpaților Meridionali și local în restul zonei montane.

Vremea 4 iulie 2021

Vremea, duminică, 4 iulie 2021

Observator

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Evenimente » Vremea 4 iulie 2021. Ploi cu caracter torențial, fulgere și condiții de grindină