Antena Meniu Search
x

Vremea face ravagii în ţară! Zeci de maşini distruse, mii de case fără curent şi drumuri înzăpezite!

Vremea a făcut ravagii în toată ţara. Zeci de maşini au fost distruse de copaci doborâţi de vânt, iar mii de case au rămas fără curent.

Vremea a făcut ravagii în toată ţara. Zeci de maşini au fost distruse de copaci doborâţi de vânt, iar mii de case au rămas fără curent.

Numai în Bucureşti, 17 copaci au fost doborâţi de vântul puternic numai în Bucureşti, iar 13 maşini au fost distruse. Tot în Capitală, un copac a căzut peste nişte fire de electricitate şi peste un taximetru, pe bulevardul Dinicu Golescu.

RECOMANDARE - Directorul ANM a anunţat când VIN NINSORILE. Ce se va întâmpla cu vremea de Crăciun şi Revelion

Şoferul maşinii a refuzat, în primă fază, transportul la spital, fiind ulterior transportat însă cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar. Din primele investigaţii, se pare că are contuzie cervicală.

Pe acelaşi subiect

Ninsoare puternică la munte

A nins în Munţii Bucegi, unde pe platou stratul de zăpadă proaspăt depus în timpul nopţii de luni spre marţi este de peste 10 centimetri, iar în unele locuri, unde a viscolit, zăpada măsoară peste jumătate de metru, scrie Mediafax. 

Salvamontistul Claudiu Vasilescu, din Buşteni, a declarat că în noaptea de luni pe marţi a nins în munţii Bucegi, fiind viscol.

"Zăpada pe platoul Bucegilor măsoară 10 centimetri, iar în zonele în care a viscolit stratul de omăt proaspăt depus este de peste jumătate de metru”, a declarat Vasilescu.

Acesta a atras atenţia turiştilor să nu se aventurează pe traseele montane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 2.000 de abonaţi din localităţile dâmboviţene Picior de Munte şi Moreni au rămas, astăzi, fără curent electric din cauza vremii nefavorabile, iar mai multe curţi au fost inundate în Fieni şi Pucioasa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

În această după-amiază, specialiştii ANM au emis o avertizare de vreme rea pentru mai multe zone ale ţării, inclusiv pentru Bucureşti.

VEZI ŞI: ALERTĂ METEO de ultimă oră! Ploi şi vijelii în Capitală, în următoarele ore

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Vremea face ravagii în ţară! Zeci de maşini distruse, mii de case fără curent şi drumuri înzăpezite!